7/11/2012

FotoBattle #2 - Time


Er is weer een week voorbij en dat betekent weer een nieuwe FotoBattle! Maar voor we te hard van stapel lopen, moeten we eerst nog de winnaar van de vorige battle bekend gaan maken. ...
De winnaar is Floor! Zij heeft met in totaal 112 stemmen deze ronde gewonnen. Daarna kwam Laura met 80 stemmen en als derde eindigde dit keer Marjolein met 15 stemmen. Hier kun je de foto van Floor, en de andere foto's bekijken.

Goed, deze battle heeft als thema 'Time', weer een thema waarmee je heel veel kan! We hebben alledrie weer ontzettend ons best gedaan op de foto's, en we zijn heel benieuwd wie jullie dit keer als winnaar kiezen. Stemmen kan net zoals de vorige keer in de sidebar. 
Dan gaan we nu naar de foto's kijken! Bekijk ze rustig en bepaal dan welke jij het mooist vindt.

Foto 1


Horloges zijn hele leuke accessoires, maar geven uiteraard ook de tijd weer. Vier horloges, een bos, een zusje en een bloem leverden deze foto op.

Foto 2Om bij ‘Time’ een foto van een klok te kiezen is niet het meest originele idee, maar ik de uitstraling van de foto vind ik heel gaaf, en de uiteindelijke foto zelf ook. 

Foto 3
Ik wilde iets originelers doen dan simpel een klokje fotograferen. Daarom heb ik de tijd zelf geprobeerd uit te beelden. Hoe snel die vergaat zonder dat je er erg in hebt. Time flies when you're having fun.”


Dan is het nu tijd om in de poll op je favoriete foto te stemmen! We zouden het ook leuk vinden als je in de comments laat weten op welke foto je hebt gestemd, en waarom. Dit kan tot volgende week.
en Laura
 (info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage