7/12/2012

Teeez! City Trip collectieTeeez! heeft inmiddels weer een nieuwe collectie uitgebracht: de City Trip collectie. Teeez! is een heel fijn budgetmerk wat te koop is bijsommige DA, Dirx of Etos filialen. En om de zoveel tijd brengen ze een hele leuke limited edition uit! De City Trip collectie is geïnspireerd op Gossip Girl. De collectie bestaat uit 16 Love Triangle Lipsticks, uit 10 Glitter Gossip Lash & Liners, en uit 8 Scandalous Nail Lacquers. Best veel als je het mij vraagt! Vandaag reviewen wij een selectie uit deze City Trip Collectie.


Eerst nemen we de Glitter Gossip Lash & Liners onder de loep. Dit zijn hele bijzondere producten. Het zijn namelijk glitter mascara's en eyeliners in één! Ze bevatten dan ook een hele aparte applicator. De kleuren waarin deze producten (we zullen voor het gemak toch maar even liners noemen ;) verkrijgbaar zijn, zijn allemaal heel erg vrolijk! De verpakking laat de kleuren ook goed zien. Het ziet er leuk uit, maar opzich ook wel weer wat goedkoop door het plastic.

Dit zijn nou de applicators. Geinige dingen hè? Het bovenste gedeelte is de applicator voor de eyeliner, en zoals je ziet is het onderste gedeelte de mascara borstel. Het kwastje voor de eyeliner is hard, dat was wel even een verrassing. Het werkte misschien fijner als het kwastje flexibeler was geweest. Ook is het soms wat lastig om in de binnenste ooghoeken te komen met de mascara aanbrengen, omdat het kwastje dan in de weg zit.

Zoals ik net al zei mogen we van alle producten drie exemplaren testen. Van links naar rechts zie je de kleuren 'Ready To Party', 'Neon Sign' en 'Sweet Suite'. De kleuren bevatten stuk voor stuk hele mooie glitters, maar ze zijn niet heel dekkend op zichzelf. 

Op zwarte eyeliner zie je de kleuren al een stuk beter. Zoals je ziet is 'Neon Sign' van oranje nu veranderd naar groene glitters, en 'Sweet Suite' veranderd naar blauwe glitters. 'Ready To Party' heeft zijn eigen zilveren glitters behouden. Het effect is echt heel feestelijk, perfect voor een party dus! Voor overdag vinden we het niet heel erg draagbaar, maar als jij de hele dag met feestelijke ogen rond wil lopen is dat natuurlijk prima.

De Glitter Gossip Lash & Liners kosten per stuk €4,79 .

Dit lakje sprak me eigenlijk vrijwel direct aan. Paars vind ik erg mooi, en in dit lakje zit ook nog eens een pretty shimmer. Hij lakt erg fijn, en dekt ook goed. Ik had eigenlijk maar één laagje nodig. Ik vind de nagellakflesjes er erg leuk uitzien.
Dit kleurtje vind ik eerlijk gezegd lelijk, om er eerlijk over te zijn. Hij dekte erg goed, in één laagje, maar hij lakt heel streperig. Dat vind ik jammer. Als het kleurtje meer richting goud was geweest was het een toppertje, maar dit vind ik écht geen mooie kleur.

In de eerste instantie dacht ik, Floor, dat 'Big Apple' ook een flop zou worden. Maar na heb wat beter bekeken te hebben is hij eigenlijk toch wel heel leuk en zomers! Dit is een echte limegroene lak, met groene en zilveren shimmers erin. Hij lakt heel fijn, en dekt met twee laagjes. Ook het kwastje is van een goede breedte, zodat het heel makkelijk is om mijn nagels te lakken.


De laatste producten die we hebben getest zijn de Love Triangle Lipsticks, naar onze mening de leukste producten uit deze collectie. Deze lipsticks hebben een semi-matte finish, wat ons betreft een goede keuze is. We houden niet zo van extreme glitters in lipsticks! Ook deze keer hebben we weer drie kleuren getest, 'Destination Unknown', On My Way' en 'Last Minute', stuk voor stuk prachtige kleuren. Wederom is de verpakking wel leuk, maar het heeft een goedkope uitstraling.

 De kleuren variëren heel erg zoals je ziet. Van links naar rechts zie je 'Destination Unknown', 'On My Way' en 'Last Minute'. De lipsticks zijn allemaal erg zacht en creamy, ondanks dat ze die matte finish hebben. De pigmentatie van alledrie is ook zwaar oké, vooral die van 'Last Minute'. Wat een knalkleur!

Hier zie je de kleuren weer in dezelfde volgorde. Stuk voor stuk zijn het prachtige lipsticks. 'Destination Unknown' is echt een donkerrode kleur, heel vampy. 'On My Way' is juist een bleekroze kleur, wat gelijk weer een andere look geeft. Ten slotte is 'Last Minute' een knalroze kleur, die Marjolein heel erg goed staat. 
De lipsticks blijven vrijwel goed zitten. Na een hapje en een drankje is de kleur er al wel wat afgesleten, maar de kleur is nog goed zichtbaar. Je lippen drogen bijna niet uit tijdens het dragen van deze lipsticks, ondanks dat ze een matte finish hebben. En nog een bijkomstigheid is dat ze gelukkig lekker ruiken, ze hebben geen vieze typische lipstickgeur.

De Love Triangle Lipsticks kosten €5,99 per stuk.

De Teeez! City Trip collectie is te koop bij sommige DA, Dirx en Etos filialen.
(info@sweethippos.nl)

Deze producten hebben wij ontvangen ter review. Dit heeft echter geen enkele 
invloed op onze mening en we blijven altijd 100% eerlijk!

nRelate Posts and Homepage