7/17/2012

Walibi | Pictures en verslag

Zaterdag was de dag waar wij al ruim anderhalvemaand naar uit keken: De bloggersmeet in Walibi Holland! Samen met Martine, Fleur en Dajana, Laura, Lisa, April, Marieke en Soesja zouden wij het park onveilig gaan maken. Helaas kon Marieke op het laatste moment niet mee (om een niet zo'n leuke reden). Nog steeds waren we met een hele leuke groep. In dit artikel de maffe foto's en het verslag van deze geweldige dag.


De treinreis was al een feestje. Eerst met Laura, daarna met April. Uiteindelijk kwamen we aan in Harderwijk, waar we direct de rest vonden. Na de hereniging stapten we in de Walibi bus. Iedereen was direct aan het kletsen. Het leuke aan blogvriendinnen die je niet vaak ziet is dat je heel wat bij te praten hebt. Toen kwam de bus aan en waren we in Walibi!

Floor en Laura in de trein.


Het weer viel echt ontzettend mee. In het begin regende het een klein beetje, maar uiteindelijk kwam zelfs de zon erbij. De Express was het eerste slachtoffer voor ons harde gegil. Dit was een 'inkomertje', want daarna volgden nog onder andere 'Speed of Sound', 'Robin Hood', 'Goliath', 'El Condor' en het hoogtepunt voor Soesja en Laura was de 'Skydiver'.

Soesja, Fleur, April en Dajana in de 'Robin Hood'.De 'Goliath'.


Marjolein en Soesja, net uit de 'Goliath'.


Martine en Fleur.


Iedereen behalve fotograaf Floor.


Martine en Fleur met op de achtergrond Lisa, Soesja en Dajana.


Fleur, Marjolein, Floor en Soesja.


Floor en Fleur. 


De 'El Rio Grande' is altijd veel lol. Van te voren is het altijd maar de vraag wie het meest nat wordt. Martine won. Volgens Laura was dit de engste attractie van de hele dag.


Laura en Marjolein. 


De hele dag hebben we gezellig gekletst, gelachen en heel veel gegild. Door het slecht voorspelde weer was het erg rustig in het park, waardoor we vaak bijna direct konden doorlopen. Dit maakt zo'n dag nog leuker! 
(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage