8/09/2012

Floor's Bucket List

Ongeveer anderhalve week geleden postte Marjolein haar Bucket List, en dat heeft mij geïnspireerd om ook eens een Bucket List te maken. Ik zeg wel dat ik vanalles wil, maar gebeurt het ook? Nee, niet echt. Hoewel, ik ik heb laatst een doel gesteld om de vijf kilometer te gaan hardlopen, en ik ben nu volop bezig om dat doel waar te maken. Benieuwd naar nog meer van mijn doelen? Lees dan verder.


Ik begin een beetje 'dicht bij huis'. Zoals jullie weten heb ik onlangs hele hoge wedges aangeschaft (14 cm hoog, woeja!) en heel goed kan ik er nog niet op lopen ;) Ik zou het graag leren, want dan hoef ik me niet meer te schamen als ik over straat strompel, hihi. 


Ik zou heel graag een keer naar F21 gaan. Als ik de webshop al zie, dan krijg ik de kriebels om heel veel blousejes, shortjes en andere leuke dingen aan te schaffen! Antwerpen, Londen, het maakt niet uit waar ik heen ga, als ik de winkel maar eens van dichtbij kan zien.


En dan heb ik nu een heel mooi bruggetje gemaakt naar het volgende punt op mijn Bucket List: naar Londen gaan. Ik heb echt een obsessie met Londen en Engeland. De taal, de muziek, de cultuur: geef mij Engeland maar. En als het kan ook veel shopping money om daar Topshop, Primark en dus ook F21 leeg te kopen.


Ja, en dan maak ik met de muziek uit Engeland gelijk weer een bruggetje. De laatste tijd draai ik continu The Beatles, toch wel mijn all time favourite band. De cover van hun album 'Abbey Road' ken je misschien wel: Ringo, George, Paul en John lopen daarbij over het zebrapad op Abbey Road in Londen, vlakbij waar hun opneemstudio lag. Nou, dat wil ik ook! Het meest originele idee is het niet, en ook lang niet iedere automobilist is er blij mee dat mensen daar de hele dag lang de cover namaken, maar toch vind ik dat ik het een keer gedaan moet hebben.


Het houdt maar niet op met de bruggetjes. Zoals je hierboven ziet zou ik graag een mooie camera hebben. Natuurlijk heb ik al een goede spiegelreflex, maar een camera zoals de Canon 5D Mk III zou ook heel fijn zijn. Wel extra gewicht, maar dan ook wel een extra goede camera. En als het even kan zou ik meteen tot professioneel fotograaf bestempeld willen worden, haha!


Als we dan toch over 'hebben, hebben, hebben' praten, zou ik later ook nog wel een echte Harley Davidson willen bezitten. Je zou het misschien niet zeggen, maar ik heb een kleine obsessie met motors. Het lijkt me gewoon heel stoer om op zo'n motor te zitten, en als ik dan afstap en mijn helm afdoe, wapper ik ook nog even flink met mijn haren. Hello stoere chick!


Hm, is hier nog veel uitleg bij nodig? Baarden vind ik gewoon heel sexy. Kan er niks aan doen. En zo'n hele harige baard als op het plaatje hoef ik nou ook weer niet hoor. Stoppels van ongeveer drie dagen vind ik wel genoeg. Alleen, waar vind ik zo'n jongen, die ook nog eens met mij een potje wil zoenen?! (wanhopig much?)


Als laatste nog een wat luchtigere wens. Je zou het misschien niet zeggen, maar het is heel waarschijnlijk dat ik over twee jaar al weer mijn ouderlijk huis verlaat. En als ik dan in een klein flatje zit met niemand om voor me te zorgen behalve mezelf, is het misschien wel handig als ik kan koken. Ik kan pannekoeken bakken, maar dat is het wel zo'n beetje. Dus misschien moet ik maar eens kooklessen bij mijn moeder gaan volgen...

Yo, dat was het voor deze keer, dames. Ik heb nog veel meer wensen, zoals Paul McCartney ontmoeten, ooit een walk-in-closet bezitten en een jongen daten die in een band zit. Maar dat is allemaal voor later.

nRelate Posts and Homepage