8/18/2012

My life in pictures - vakantie editie!

Nou kan ik niet zeggen dat ik tijdens mijn vakantie in Beekbergen veel beleefd heb. Het was voornamelijk een relaxvakantie! Wel ben ik naar de dierentuin geweest en heb ik een paar keer geshopt, maar dat was dan ook al het spannende wat ik heb gedaan. Toch wil ik nog een 'my life in pictures' maken over mijn vakantie, ook voor mezelf om terug te kijken :)


Elke vakantie begint met inpakken. Maar wat moet je doen als je toilettas niet dicht wil...?

Hier zit ik al op de camping, in een soort huisje wat ik tot 'het Prieeltje' heb gedoopt. Dit was bijna de enige plek waar je goede WiFi had, dus je snapt wel waarom ik daar vaak zat :')


Meestal zijn broertjes niet leuk, maar ik moet zeggen dat Marnix deze twee weken abnormaal verdraagbaar was. Zo gingen we in een melige bui op de krakkemikkige wipwap zitten. Heel kinderachtig, I know.


Aan het begin van deze post zag je mijn te volle toilettas. Daar moest verandering in komen! Ik kocht deze huge toilettas bij de Hema. Alles paste er dit keer wel in gelukkig.


Ik ontdekte een ontzettend lekker toetje: citroenkwarktaart in een bakje van de AH! Ik hoop echt dat ze deze ook bij ons in de winkel hebben, want hier lust ik wel pap van!


Met vakantie moet je natuurlijk cheesy spelletjes spelen. Hier speelde ik met mama en opa Yathzee. Ik verloor heel erg hard.


Op vakantie hoor je natuurlijk ook te pingpongen. Nou is mijn broertje veel beter dan ik, maar ik had wel lol. Want Marnix speelde de bal steeds via de muur en via het plafond, haha!


Lekker lui lezen in het zonnetje. Hier las ik volgens mij 'Judas' van Helen Vreeswijk. Die boeken van haar lezen als een trein!


Shopping time! We gingen shoppen in Apeldoorn. Marnix was al na een winkel helemaal klaar, maar ik moest echt alle winkels in om een goede broek te vinden! Gelukkig is dat later wel gelukt :')


In Apeldoorn kocht ik bij New Yorker deze ontzettend toffe ring! Hij was er ook nog in het lichtroze, maar mint vind ik een awesome kleur dus die ging mee.


Dit ziet er op de foto ontzettend vies uit, maar geloof me: het was super lekker. Wij hebben een traditie dat we op vakantie ten minste een keer een 'Engels ontbijt' doen. Toast, bacon en eggs baby.


Ontzettend raar was dit. Ik werd wakker, en ineens stonden er drie halve maantjes in mijn hand gedrukt. Blijkbaar had ik niet zo lekker geslapen, haha.


Natuurlijk moest er ook gescrabbeld worden. Ik won met 1 punt van mama, gnagna!


Mama en papa waren deze vakantie ook 20 jaar getrouwd, en dat moest natuurlijk gevierd worden! We gingen lekker (maar oh zo ongezond...) eten bij het Texas Ribhouse in Epe. My goodness, wat was dat lekker joh. Ik zat na zo'n stuk vlees wel vol hoor, haha.


Nog meer ongezond eten. Met mama ging ik shoppen in Arnhem (zonder Marnix dit keer), en we moesten even bijkomen bij de La Place. En daar hebben ze nou eenmaal hele lekkere taart.


Mama had deze überlelijke hoed gescoord voor €1,- . Voor tegen de zon. Jaja. Het helpt in ieder geval ;)


Er werd een barbecue gehouden op de camping. Nou is het een beetje een oude-mensen-camping, dus ging er na afloop een linedance-groep optreden. Hilarisch. Want ze konden het niet echt goed.


Bij een oude-mensen-camping hoort ook bingo. Maar stiekem vind ik het wel leuk hoor. Vooral als je een automatische zeepdinspenser wint die het niet doet, moehahaha.


Quality time met papa. Eerst heuvel-op-heuvel-af fietsen (ontzettend zwaar als je al meer dan een maand niet  naar school gefietst hebt) en daarna een ijsje van Co eten. Echt heel lekker.


Nog meer ijs. Dit verkopen ze in het restaurant van de camping, waar ik heeeel blij mee was. Kan je je denk ik wel voorstellen.


No comment.


En woepsakee. Toen was ik opeens weer thuis. Daar lagen twee hele leuke kaartjes van Marjolein en Laura op mij te wachten! Zelf ben ik helemaal vergeten kaartjes te sturen, oeps.

Interessante vakantie hé? Wat heb jij beleefd tijdens je vakantie?


(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage