9/12/2012

Trind Caring Colors Najaar

Jullie kennen vast het nagellakmerk Trind wel: ze staan vooral bekend om hun befaamde Nail Repair! Maar wist je ook dat ze elk seizoen een nieuwe collectie van vier nagellakjes lanceren? Deze maanden is de herfst natuurlijk aan de beurt, en natuurlijke, vrij donkere kleuren. Perfect voor het najaarsweer!


De collectie bestaat uit een bronskleur (CC150 Golden Bronze), een zilveren champagnekleur (CC151 Champagne Silver), een petrol tint (CC152 Petrol Blue) en een donkerroze kleur (CC153 Vintage Pink). Ze passen niet allemaal even goed bij elkaar, maar volgens Trind mogen de kleuren een beetje 'botsen' dit najaar! Hieronder zie je de collecties waarop Trind onder andere haar kleuren geïnspireerd heeft, onder andere van Valentino en Yves Saint Laurent. Veel glimmers en glansjes!Maar waarom heten deze nagellakjes nou Caring Colors? Deze nagellak is speciaal ontwikkeld om je nagels in een goede conditie te houden. De formule is een mix van ingredi├źnten die de nagels verzorgen terwijl de lak de nagels een mooie - in dit geval - herfstkleur geven.

De Trind Caring Colors zijn vanaf half september te koop bij de meeste ketens van o.a. Douglas en DA voor €9,95 (9ml) per stuk.

Wat vind jij van deze collectie? En welk kleurtje vind je het leukst?
(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage