10/28/2012

Birthday presents!

Afgelopen dinsdag ben ik 17 geworden. Dit vierde ik deze dag met veel familie en andere mensen die op visite kwamen. Ik heb een hele gezellige dag gehad. Natuurlijk zijn kadootjes altijd een leuk onderdeel van een verjaardag, en omdat ik heel veel leuke dingen heb gekregen, wil ik dit even aan jullie laten zien.Als eerste dit geweldige horloge, die ik gekregen heb van papa en mama. Ik wilde zo graag een rosegold-achtige horloge! Ik werd geïnspireerd door het horloge van Sharon, en papa en mama hebben deze voor mij uitgezocht. Ik vind hem héél mooi. Wat ik ook nog van mijn ouders kreeg is een behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Het was heerlijk, en mijn gezichtje is nu weer heel mooi gereinigd.


Van mijn tante kreeg ik echt een heel droog kado, namelijk een bloem die op zonne-energie heen en weer beweegt. Bij veel zon schudt hij heel heftig en in het donker staat hij stil. Ik vind het echt grappig.


De mensen waarvan ik dit kreeg kennen mij goed genoeg om te weten dat ik van chocola houd, jum! Ik vind de mok ook heel leuk, en er zit een lepeltje in het oor!


Een leuk armbandje.


En yeah, allemaal leuke kettingen heb ik gekregen. Deze had ik écht nodig, want ik droeg voor mijn gevoel altijd dezelfde. De uilen ketting heb ik van Floor gekregen, de ivoortand van mijn zusje, de rechter van mijn tante en de linker van vrienden van ouders.


Deze oortjes kreeg ik ook van Floortje, echt perfect! Ze zijn heel fijn, en omdat ze in-ear zijn kan ik me helemaal afsluiten van mijn omgeving. Ook waren mijn oude oortjes net kapot gegaan, en dit had ik in een subtiele hint aan Floor laten weten.


De laatste tijd is het helemaal donker als ik wil gaan hardlopen, en dit houdt me toch een beetje tegen. Nu niet meer, want van papa en mama kreeg ik een hesje en een arm/beenband. Zo ben ik goed zichtbaar en kan ik veilig rennen.


Een uilensleutelhanger, waarbij de ogen licht gaan geven (met een geluid) als je op een knopje drukt. Super grappig! Daarnaast een armband, die ik ook erg leuk vind.


De videotheek in ons dorp is net dichtgegaan, en downloaden kan/wil ik eigenlijk niet. Mijn zusje kocht daarom deze film voor me, ik ben erg benieuwd of hij leuk is, maar ik denk het wel.


Deze prachtige sjaal heb ik ook van mijn tante gekregen. Ik vind hem zó mooi! Hij heeft ook twee verschillende kanten, de ene kant met paars, en de andere kant oranje.


Portemonnee, lekker chique en groot. Ik heb hem al in gebruik genomen, en hij is heel fijn. En oja, achter dat flapje wat je ziet zit een spiegeltje.


Deze tas vind ik al zo lang geweldig, en omdat mijn oma hem niet in de winkel kon vinden, heeft ze hem online besteld (modern he?), maar helaas is de tas niet op tijd binnen gekomen. Maar dat geeft niet, want ik ben nu al blij. Het is trouwens deze tas van de H&M.


En als laatste heb ik nog wat leuke kaartjes (met geld) gekregen, en die bewaar ik natuurlijk ook!

(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage