10/23/2012

Nagelswatch - Essence 'I am so very'

Het is echt lang geleden dat ik nagellak heb gekocht! En het is dus ook al vrij lang geleden dat er swatches online zijn gekomen. Wow. Vorige week kon ik me bij Kruidvat echter écht niet langer inhouden, en kocht ik dit leuke nagellakje. Ik vind het een hele mooie herfstkleur, oranje-rood, en de kleur doet me denken aan de bladeren van de bomen op dit moment.

























De 'nieuwe' Essence nagellak had ik nog helemaal niet geprobeerd. Het flesje is natuurlijk helemaal anders, maar het kwastje ook. Dit kwastje is namelijk breder geworden. Normaal kon ik hier niet mee omgaan, maar de Essence kwastjes vind ik écht fijn!




Wat ik wel jammer vind is dat de nagellak bij mij helemaal niet goed blijft zitten. Het zat er nog nauwelijks een dag op en de eerste chips verschenen alweer. Het kan liggen aan mijn niet zo sterke nagels op het moment, maar toch vind ik het jammer.
Het kleurtje vind ik wel echt heel leuk, en hij is eigenlijk precies zoals ik verwachtte toen ik in de winkel stond. Dat vind ik leuk!

Dus: Ik vind het kwastje erg fijn, de kleur erg mooi en de prijs is ook gewoon laag, zoals we gewend zijn van Essence, maar de houdbaarheid vind ik minder goed.











(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage