10/22/2012

Wat zijn de trends in leer op dit moment?

Leder is vanaf dag één geliefd bij ontzettend veel mensen. Veelgehoord hierbij is dat leder zowel chique als stoer kan zijn. Deze variatie wat betreft de look verklaart volgens velen het succes achter leer. Bovendien kan er gevarieerd worden in kleur en design, waardoor iedere fabrikant er zijn eigen creatieve geest op los kan laten.

Tumblr_lrsojtmywm1qi7225o1_500_large

Ook belangrijk is dat leder een product van de natuur is. Een product dat daardoor heel veel unieke kenmerken en schoonheden heeft. Leder is namelijk gemaakt van dierenhuid, en zoals je weet, is iedere dierenhuid weer net anders. Om die reden is iedere leren jas, tas of schoenen weer voorzien van zijn eigen details.

Bovendien kan leer nog voor veel meer producten gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan riemen, orthopedische schoenen en paardrijdzadels. Iedere groothandel in leer zal zoiets voor je kunnen maken. Ook dit toont maar weer aan; leer is een ontzettend veelzijdig product.

Tassen, schoenen en jassen.
Leder wordt al decennia lang gebruikt, voor ontzettend veel verschillende dingen. Tassen, schoenen en jassen zijn hier de bekendste voorbeelden van. Merken die op het gebied van jassen erg goed bezig zijn, zijn Milestone en Oakwood. Deze merken verkopen fantastische leren jassen. 

916386__-1_large

Nieuwe trend.
De leren legging is helemaal hot. Deze is namelijk zowel veel gezien op de catwalk als in het dagelijks leven. Het meest geliefd is deze leren legging omdat hij erg gemakkelijk te combineren is. Draag je er een stijlvol jurkje bij, dan kun je hem aan naar een chique gelegenheid. Draag je er echter sneakers en een stoer shirt op, dan zou je hem ook kunnen dragen bij een hiphop dansuitvoering, bij wijze van spreken. Deze veelzijdigheid maakt de leren legging tot een mooie aanwinst voor je garderobe!

Wat zouden jullie zelf voor leren product willen hebben?

(info@sweethippos.nl)


Dit gastartikel is geschreven door Oosterum Leder.

nRelate Posts and Homepage