11/26/2012

Mini Meet met Esmay en Gerrianne!

Het was een best spontaan, maar zo leuk plan! Afgelopen zaterdag hadden we afgesproken met de dames Esmay en Gerrianne in Emmen. Voor ons allemaal vrij dichtbij: Marjolein en ik konden gewoon in de bus stappen en toen waren we er al bijna. We meetten op het kleine stationnetje in Emmen en gingen toen richting het centrum, wat stiekem nog best lastig te vinden was, hihi. Het was meteen super gezellig en we kletsen onze oren er bijna af.


Na het shoppen voor Sinterklaascadeautjes en outfitfoto's maken bij een tijger ploften we met pijnlijke benen en voeten neer bij La Place met een lekker taartje en hete (ja, dit was echt heet) chocolademelk. De taart was zo op!


De camera stond bij deze foto op een peper- en zoutstelletje om een goed resultaat te krijgen. Over improviseren gesproken!
Na heel lang gekletst te hebben over onze blogs en andere ditjes en datjes werden we zowat de V&D uit gedwongen, want er was, behalve ons, niemand meer, en het personeel begon ook al op te ruimen. Zo kwam het dat we rond zes uur al weer voldaan in de bus en trein terug naar huis zaten. Zo leuk kan een mini meet zijn!

Foto's door Esmay

 (info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage