12/31/2012

De meest bekeken blogposts van 2012

Omdat het vandaag de laatste dag van het jaar is, krijgen jullie nog een artikeltje van ons tegoed. We houden onze statistieken altijd goed in de gaten en vinden het heel tof om te zien welke artikelen jullie leuk vinden en welke niet. Daarom zetten we de drie meest bekeken blogposts van 2012 voor jullie op een rijtje.

1. Fotobattle #2 - Time11 juli 2012Deze zomer hielden we met Laura een fotobattle, wat een ontzettend  groot succes bleek! Jullie vonden het heel erg leuk om te zien en stemden elke keer heel fanatiek voor jullie favoriete foto. Ook wij vonden dit heel tof om te doen, ondanks dat het soms heel erg lastig was om tegen je vriendinnen te knokken. De meest bekeken blogpost van 2012 is daarom ook dit artikel: de fotobattle #2. Het thema van die battle was 'Time', en won Laura glorieus. In totaal is hij 381 keer bekeken.

2. Nieuw ontdekte blogs #2
25 september 2012

Marjolein vind het altijd erg leuk om nieuw ontdekte blogs een shoutout te geven in een artikel, en dit keer deed ze dat al voor de tweede maal. Inmiddels volgt Floor al deze blogs met plezier. Het is gewoon een hele goede manier om nieuwe blogs te ontdekken! En dat vonden jullie duidelijk ook: deze blogpost staat niet voor niets op de tweede plaats met 376.

3. Meet 14/04/2012
14 april 2012

In 2012 hebben Marjolein en ik heel veel nieuwe meiden leren kennen via het blog. Wij vinden het dus zelf ook ontzettend leuk dat er een meet artikel op de derde plek staat. Dit was voor ons de derde officiële meet, die we hielden met de meiden die je op de foto ziet in Arnhem. De foto's in het artikel brengen ook weer een big smile op ons gezicht. Jullie bekeken dit artikel met z'n allen 358 keer.


Wat vinden jullie het leukste artikel van SH uit 2012? (info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage