2/29/2012

Marjolein & Adorablebooks


Ik vertelde jullie vorige week al dat ik ben uitgekozen als recensente op Adorablebooks. Ik ben niet van plan elke keer een artikel te schrijven als er een recensie van mij online is gekomen, maar omdat sommigen van jullie vroegen dat wel een keertje te doen, doe ik het nu toch. Hier kunnen jullie mijn eerste recensie vinden, en als jullie het blog gaan volgen met Bloglovin kun je elke keer de recensies en andere artikelen van mij of één van de andere meiden lezen. Trouwens, er zijn ook een paar leuke winacties aan de gang! Neem dus snel een kijkje.

Liefs, Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

2/28/2012

OOTD Marjolein | Happy Day AfterDit blousje kocht ik in Amsterdam tijdens de meet. Zondag deed ik hem direct aan, omdat ik zo lekker veel aan de leuke dag zou gaan denken. En dat is gelukt, de hele dag heb ik met een lach op mijn gezicht rondgelopen. 

2/27/2012

Filmpje | Bloggersmeet in A'dam!Oh, het was zo leuk. Waarschijnlijk zijn er al aardig wat dingen duidelijk geworden in het filmpje over wat we gedaan hebben, maar Marjolein gaat nog een blogje besteden met heel veel foto's waar je lekker doorheen kunt scrollen, met een beschrijving van de dag. Voor vandaag plaats ik alleen mijn filmpje met sfeerbeelden en foto's gemaakt door mij, Marjolein, Josephine en Marieke. Alleen de groepsfoto komt van Soesja's hand!
Al met al was het echt een hele geslaagde dag en zeker het herhalen waard! We hebben zo'n lol gehad met elkaar, dat zal ik niet snel vergeten. Voor andere verslagjes kun je op de blogs van de andere meiden kijken!

Liefs, Floor
(sweethippos@hotmail.com)

2/26/2012

O.P.I | Rainbow Connection

Sorry dat het artikel vandaag zo laat is! 

Uit de 'Muppets Collectie' is deze Rainbow Connection. Glitters in alle kleuren en maten, en wat is hij mooi! Vaak draag ik hem niet, omdat het erg moeilijk is om het weer van mijn nagels te halen, maar als ik hem op heb kan ik eigenlijk niets anders dan staren naar mijn nagels.

2/25/2012

Trind Caring Colors voorjaar 2012 | deel 1.


Trind is een niet geheel onbekend nagelverzorgingsmerk: waarschijnlijk hebben jullie al veel gehoord en gelezen over hun Nail Repair en nagellakkleurtjes. Dit voorjaar komt Trind echter weer met vier nieuwe kleuren op de proppen: pastelkleuren wel te verstaan! Ik, en Marjolein ook, waren erg benieuwd naar deze kleuren omdat we allebei al een tijdje weer uitkijken naar de lente en wel een dosis kleur kunnen gebruiken.
In dit artikel zal je swatches tegenkomen van CC148 'Pastel Lilac' en CC146 'Bright Pink'.

2/24/2012

DIY | De leukste DIY's

Voor de meesten in Nederland is het op dit moment vakantie, en die vakantie is alweer bijna om (ghehe) maar voor ons in het noorden begint vanmiddag pas de voorjaarsvakantie. En wat is een beter moment om lekker te knutselen dan in de vakantie? Ik heb youtube afgezocht naar leuke DIY's, en ik vond ze. In dit artikel een verzameling van de leuksten.

2/23/2012

Marjolein = Recensente Adorablebooks


Een paar weken geleden gaf ik me op als recensente voor de leuke boekensite Adorablebooks.nl. En guess what? Ik ben gekozen! Ik ben erg blij, omdat ik het heel leuk vind om boeken te lezen en hier over te schrijven. Omdat Sweethippo's daar niet altijd de plek voor is, is het erg leuk om dat daar te kunnen doen. En ik zou het ook erg leuk vinden als jullie de site volgen met Bloglovin'! Ik weet nog niet precies wanneer, maar binnenkort komen er dus ook recensies van mij.

Liefs, Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

The Lipstick Tag.

Ik vind lipstick een van de leukste producten om te gebruiken. En omdat Josephine mij (en stiekem ook Marjolein) getagt heeft, ga ik vandaag een beetje mijn 'lipstick verhaal' vertellen doormiddel van deze vragen die allemaal over, jawel, lipstick gaan!


1. Hoeveel lipsticks heb jij in je collectie?
Mijn lipstickstash is niet zo heel groot: ik heb er in totaal 11 . Eigenlijk dacht ik dat ik er veel minder had, maar er zitten natuurlijk ook een aantal lipsticks bij die ik echt nooit gebruik en die zo ongeveer in een hoekje van mijn kamer liggen te verstoffen.

2/21/2012

EOTD | Deep Sea Baby


Ik draag eigenlijk bijna nooit blauwe oogschaduw. Tot ik zondagochtend deze  look op Misslipgloss zag. Het inspireerde me, en na het douchen begon ik direct met het opbrengen van blauwe/ turkooise oogschaduw. Ik heb heel vaak de look weer een beetje aangepast, tot ik tevreden was. En toen was het tijd voor de eerste keer een EOTD fotograferen met mijn spiegelreflex. Niet alle foto's zijn helemaal scherp, maar het is best wennen om met zo'n zware camera foto's te maken van mezelf.

2/20/2012

Mijn februari in foto's.

De laatste keer dat ik wat snapshots uit mijn leven liet zien was in december vorig jaar. Januari heb ik even overgeslagen wat foto's betreft, maar deze maand heb ik toch weer aardig wat snapshots gemaakt die het waard zijn om te laten zien. Wel moet ik jullie weer waarschuwen voor gedraaide foto's: mijn mobiel lijkt niet helemaal te doen wat ik wil ;)


De maand begon heel erg leuk, want Marjolein, Laura en ik gingen voor een dagje naar Utrecht! Jammer genoeg hebben we meer tijd in de trein doorgebracht dan in Utrecht zelf ;) Op deze foto zitten we in de trein terug naar huis.

2/19/2012

Lente Wishlist

Net als Floor heb ook ik de lentekriebels goed te pakken. Nu het ijs gesmolten is begin ik te dromen van leuke gekleurde kleren, zonnetje op mijn huid en mijn zonnebril weer op mijn hoofd. Lente is toch wel mijn favoriete seizoen denk ik, omdat ik me dan altijd heel blij voel. Ook is het bijna vakantie en dat betekent SHOPPEN! Ik ga zelfs twee keer naar Amsterdam. In Amsterdam is ook een Bershka, Monki en nog veel meer, dus dat zie je ook in mijn wishlist terugkomen. Ik heb even alles op een rijtje gezet wat ik graag wil hebben.


Van links naar rechts, boven naar beneden.
1. Shirt Bershka €3 (in de uitverkoop)
2. Trui Bershka €13
3. Oorbellen Bershka €6
4. Blouse Bershka €16 
5. Lush Lemony flutter €10
6. Kiboots Sacha €80
7. Ketting Sacha €10
8. Tas Sacha €50

Liefs, Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

2/18/2012

3 Lentelooks - geïnspireerd op LookBookers!

Ik krijg al de lentekriebels. Het zou eigenlijk nog even moeten duren aangezien het nog maar februari is, maar toch verlang ik naar het lentezonnetje,  de bloemen, de fluitende vogeltjes... en vooral ook weer kleur! Nou ben ik geen fashionexpert, maar ik vind het wel heel leuk om kleding te shoppen en verschillende dingen te proberen.
In dit artikel heb ik drie lentelooks samengesteld, geïnspireerd op de lente-outfits van Lookbookers.

1. First Day of Spring

Dit is een festival-achtige look door Thilda M. Deze outfit bevat nog niet zoveel kleur, maar ik vond deze erg tof door het nonchalante witte blouseje met daaronder de jumpsuit. Ook de tas vind ik supergaaf: zo eentje wil ik er nog wel hebben. 

2/17/2012

Unboxing | USfoodz!

Nadat wij al op meerdere blogs USfoodz bestellingen voorbij zagen komen, is het nu onze beurt. Wij zijn allebei altijd wel in voor iets lekkers, en dan het liefst chocola! In dit filmpje laten wij zien wat we hebben besteld, en natuurlijk wilden we ook meteen even proeven. Veel plezier met kijken!Liefs, Floor en Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

2/16/2012

Every Day look met Catrice.


Herinner je je nog het shoplog artikel van zaterdag? Hierin stonden ook twee, of eigenlijk drie, oogschaduws van Catrice die ik had gekocht in de sale. Ik hou heel erg van bruintinten en neutrale looks, en dus zijn deze kleuren daarvoor perfect! Ik maakte een every day look met deze drie kleuren. Zo zou ik het elke dag kunnen dragen!


2/14/2012

Review O.P.I | Start to Finish top-, basecoat en nagelversterker

♥ Allemaal een hele fijne valentijnsdag ♥
Bij een halfjaar abonnement op de Elle kreeg ik een heel leuk O.P.I pakketje, met daarin onder andere deze drie in één nagellak. Deze 'Start to Finish' nagellak van O.P.I kan namelijk gebruikt worden als top- en basecoat, én versterkt ondertussen ook nog eens je nagels. Klinkt allemaal goed, maar is dat het ook? Ik vind van wel! Lees maar mee om erachter te komen waarom deze nagellak fijn is.

2/13/2012

Wednesday's Opinion | Wel of Niet?

Huh? Maar het is vandaag maandag! We know, maar dat betekent ook dat overmorgen weer een 'Wednesday's Opinion' online komt. We hebben nu twee keer deze rubriek gedaan, en willen jullie mening graag weten. Als je deze rubriek nog nooit gezien hebt, klik hier en hier. Wij vroegen ons af of 'Wednesday's Opinion' een succes is. We zouden het dan ook erg fijn vinden als jullie reageren op de volgende vraag.

'Wednesday's opinion': YAY or NAY?

Heel erg bedankt! 

Liefs, Floor en Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

Floor is een rock-chick?

Onze bezoekers die ons al wat langer volgen weten vast wel dat ik gek ben op rock-muziek. Daar bovenop speel ik ook nog eens gitaar, hou van leren jasjes en zware eyeliner! Eigenlijk zou je mij dus gewoon kunnen omschrijven als een rock-chick. En nee, ik ga jullie niet weer vertellen over welke muziek ik nou zo leuk vind, maar ik ga jullie wel wat laten zien en horen over wat voor muziek ik speel op de gitaar! Dit loopt namelijk best uiteen, en daarom leek het me wel leuk om te laten zien.

Stairway to Heaven | Led Zeppelin

Dit lied vind ik niet alleen heel mooi om te horen, maar ook om te spelen. Het is niet te moeilijk, rustig, maar toch raakt het me heel erg. Dit vind ik wel een van de mooiste liedjes die er bestaan. En als je even doorspoelt naar 5:45, dan hoor je ook de solo. En die vind ik toch mooi! Ik kan hem ook zo ongeveer spelen, al kost dat wel wat meer moeite dan de begeleiding.

2/12/2012

China Glaze | Ruby Pumps

China Glaze 'Ruby Pumps' zat al heel lang in mijn hoofd. Een tijdje geleden kocht ik daarom ook 'Marilyn & Me', van Catrice. Maar die kleur kwam toch niet helemaal in de buurt van 'Ruby Pumps'. Toen ik op de blogsale van Sandra mijn droomkleurtje zag, mailde ik direct. En happy me, hij was er nog! Deze swatches zijn trouwens ook de primeur van mijn nieuwe camera, want ik heb mijn spiegelreflex gekocht. Ik ben echt blij! De foto's zijn nog niet allemaal even scherp, maar ik moet nog even oefenen.

2/11/2012

Mini Shoplog | Catrice & New Yorker

I love to shop. Dat werd in het artikel van woensdag al duidelijk. Het liefst breng ik uren door in internetwinkels om lekker kleding en make-upjes te kijken, maar IRL shoppen vind ik natuurlijk ook hartstikke leuk. Vooral als ik dat met mijn matties Marjolein en Laura doe! In Utrecht heb ik niet heel veel geshopt, maar wel een paar dingetjes die ik met jullie wil delen.


2/10/2012

Sorry & Personal update

Toen ik gisteravond lag te draaien in bed bedacht ik me ineens dat ik helemaal geen artikel had geschreven voor vandaag. Ik schrok me kapot, want ik ben het gewoon helemaal vergeten. Ik schaam me kapot! Ik ben het vergeten, omdat ik gister veel te druk was met van alles en nog wat, maar dat is natuurlijk geen goed excuus. Ik blog wel vaker niet, maar dan is het omdat ik geen tijd heb, of omdat ik niks weet. Maar het gewoonweg vergéten, dat is me nog nooit gebeurd. Vandaag dus geen bijzonder artikel.

Wel heb ik een nieuwtje, en dat is dat ik over een week al mijn Canon EOS 1100 D ga kopen. JA! Ook ik ben dan in het bezit van een spiegelreflex, en deze camera is natuurlijk veel beter dan mijn Samsung compact camera. Ik had niet verwacht dat het al zo snel zou kunnen, maar aangezien ik deze week onverwacht mijn personeelskorting op mijn rekening gestort kreeg, ben ik er al bijna.Ik ga dus vanaf volgende week betere blogfoto’s maken, en ook kan ik dan filmen. Jullie moeten er dus binnenkort ook aan geloven om filmpjes van mij te zien. Als jullie ideeën of dingen hebben die jullie graag in een filmpje willen zien, hoor ik dat graag. Ik hoor het trouwens überhaupt graag  als jullie leuke dingen weten voor een blogartikel, of ergens graag een review over willen zien. Op dit moment ben ik namelijk een beetje inspiratieloos. Wel krijgen jullie binnenkort swatches van China Glaze ‘Ruby Pumps’, want die heb ik gekocht bij een blogsale. En ik kan jullie vertellen, die is erg mooi. Ook hebben Floor en ik testmateriaal van Trind gekregen, en ook dat zien jullie binnenkort verschijnen.

En dan nog één dingetje: Ik heb een goede toetsweek gehad. Ik heb allemaal goede cijfers, op Engels en maatschappijleer na. Maatschappijleer ga ik herkansen, dus dan heb ik waarschijnlijk nog maar één onvoldoende. Dat gaan Floor en ik vieren met een bestelling bij USfoodz.

Dat was even een korte update, die ik schrijf op school. In mijn eerste tussenuur, want ik heb er elke vrijdag twee. En daarna is het weekend! Gaan jullie nog iets leuks doen?
Liefs, Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

2/09/2012

Nail Art | Moustache Mania!

Snorren. Je ziet ze op t-shirts, als sieraden, zelfs op mokken... maar natuurlijk ook als nailart! Geïnspireerd op de nailart van een meisje bij mij op school ben ik ook aan snorren op mijn nagels begonnen. Gewapend met een zwarte Essence nailart pen, 'Snow Motion!' en 'Up In The Air' van Catrice ging ik aan de slag, en dit is het resultaat!2/08/2012

Wednesday's Opinion | Sparen of Uitgeven?

In Wednesday's Opinion leggen we jullie een stelling voor, waar jullie dan jullie mening over kunnen geven in de comments, en natuurlijk op elkaar kunnen reageren. Ook wij zullen onze mening geven!


Dit keer is de stelling:


Geef jij (al) je geld liever uit aan leuke dingen, of spaar je voor later (of om iets 'groots' te kopen)?

Floor
Natuurlijk vind ik het zoals bijna elk ander meisje het leuk om make-up, kleren en andere leuke goodies te kopen. Ik kan ook braaf zeggen dat ik liever spaar, maar helaas is dit niet zo. Ik vind het veel te leuk om mijn geld uit te geven! Een lange tijd heeft er wel geld op mijn spaarrekening gestaan omdat ik toen mijn camera wilde kopen, maar dat was ook echt de enige keer. Als mijn geld weer gestort wordt, krijg ik kriebels. Ik ga op webshops snuffelen en gooi mijn virtuele winkelmandje vol, maar vervolgens leg ik alles toch weer terug. Het woord S P A R E N dringt dan weer mijn hebzuchtige mind binnen. Oh ja, ik 'moet' nog een nieuwe laptop... Herkenbaar?

Marjolein
Zelf ben ik best verstandig met geld. Ik heb van mijn dertiende tot mijn vijftiende een krantenwijk gehad, waar ik €50 per maand mee verdiende. Hiervan ging een groot deel per maand naar mijn spaarrekening. Het meeste hiervan is voor 'later', omdat ik het fijn vind om in de tijd dat ik wil studeren of een eigen huisje wil kopen wat geld achter de hand te hebben. Nog steeds zet ik een groot deel opzij, op dit moment is dat voor mijn spiegelreflexcamera die ik graag wil kopen. Sparen is erg handig, omdat je dat dan later kunt uitgeven aan extra mooie, dure en goede dingen. Uitgeven is natuurlijk ook erg leuk, maar als ik moet kiezen tussen sparen en uitgeven, kies ik toch voor sparen. Eigenlijk gaan die twee dingen goed samen, want na het sparen komt het uitgeven! En nu? Nog even hard vakkenvullen, zodat ik over een maandje mijn Canon Eos 1100D kan kopen :D

En nou zijn we benieuwd naar jouw mening! Wat doe je liever: sparen of uitgeven?

Liefs, Floor en Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

2/07/2012

Mijn 'Citytrip-Wishlist'

Steden zijn om te shoppen, en omdat je leuke dingen kunt bekijken. Ik woon op het 'platteland', maar in de stad geniet ik ook volop. Toch zou ik niet in de stad willen wonen. Ik word namelijk ook erg blij van de bossen, weilanden, frisse lucht en rust van Noord- Drenthe. Maar shoppen, dat kun je in mijn dorpje niet goed. Je hebt er wel de basis-winkels, maar om te shoppen moeten we toch naar Groningen, maar daar ken ik alle bezienswaardigheden zo onderhand wel. Om een lang verhaal kort te maken: ik wil nog naar veel steden, zowel in Nederland als in de rest van de wereld. Check hieronder mijn lijstje steden buiten Nederland.

2/06/2012

Citytrip naar Utrecht!

Ondanks dat Josephine, Fleur, Dajana en Marieke niet meekonden eergisteren naar Utrecht, hebben Laura, Marjolein en ik het toch gewaagd om een lange treinreis naar Utrecht te maken. De heenweg verliep erg soepeltjes, maar toen we eenmaal ongeveer twee uur in Utrecht doorgebracht hadden en we richting Zwolle wilden, bleek dat het treinverkeer muurvast zat. Gelukkig kwamen we na ongeveer drie en een half uur en twee keer overstappen weer terug in Assen.
Ik heb een kort filmpje gemaakt met wat beelden van de dag. Zoals je ziet hadden we het heel gezellig! Toch jammer dat de rest van de meiden het niet kon redden om te komen...Liefs Floor, Marjolein en Laura
(sweethippos@hotmail.com)

2/05/2012

FOTD How to | Rock 'n Roll Pink

Ik vind het altijd erg leuk om door tijdschriften te bladeren en inspiratie op te doen voor leuke ooglooks. In de nieuwe Cosmogirl! zag ik een mooie roze look, die ik besloot na te maken. Ik vond hem de eerste keer zo geslaagd, dat ik besloot hem nog een keer te maken voor jullie. Een echte tutorial is het niet, maar ik heb er een paar stappen bij gezet. Sorry dat het artikel zo laat is, maar eerder had ik even geen tijd, en helemaal niets vond ik ook niet zo leuk. Hierbij dus alsnog.

2/04/2012

Mijn every day bakje.


Alle meiden die make-up op hun gezicht smeren hebben wel favorieten die ze het liefst elke dag gebruiken. Ik natuurlijk ook! Tot vorige week had ik geen handige manier om mijn favoriete make-upjes op te bergen, maar sinds ik een plastic make-upbakje van de Action in mijn bezit heb kan ik mijn mascara, oogschaduw, lipsticks etc. heel handig organiseren. In dit artikel ga ik laten zien hoe ik mijn every day stash indeel.

2/03/2012

Tip | Blogsale NL Blog

Afgelopen weekend werd ik benaderd door Sandra. Sandra had via via mijn blogsale doorgekregen, en kwam met een heel goed initiatief waar ik toch even aandacht aan wil besteden. Ik heb het ook wel eens gehad: ik had een make-up product al tijden op mijn wishlist staan, maar kocht het steeds niet, omdat ik het toch te duur vond. Blogsales zijn hier een uitkomst voor. Misschien staat net dat ene product in iemands blogsale, en kun je die voor een paar centen scoren. Sandra had ook dit probleem, en heeft de blog BlogsaleNL opgericht.  Op dit blog post ze af en toe een overzicht met blogsales, zodat je makkelijk blogsales kunt vinden van blogs die je niet volgt / kent. Vandaag komt het eerste overzicht online, en om 'up to date' te blijven kun je het blog volgen via Bloglovin'.

Als je zelf een blogsale hebt die je graag wilt delen, kun je Sandra mailen. De verdere informatie daarover staat hier.

Liefs, Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

Swatches | Catrice Marilyn & Me

Rode nagellak, Me likes. Vooral in de zomer met gebruinde zomer draag ik vaak rood. Toch is rood niet altijd mooi, en wil ik iets extra's: Een glittertje of een shimmer. Dit lakje van Catrice is een soort van dupe van China Glaze 'Ruby Pumps' (die krijg ik binnenkort ook, yay!) maar dan iets minder glitters.


2/02/2012

Floor met steil haar?!
Ik met nog mijn eigen pluizige krullies.

In mijn shoplog van laatst konden jullie lezen dat ik een stijltang heb gekocht. Ik was er altijd van overtuigd dat stijl haar me niet zou staan, maar eigenlijk wilde ik het toch eens proberen. Stiekem was ik wel een beetje bang voor het feit dat mijn haar helemaal dood zou gaan van die stijltang (ja, zulke waanideeën had ik...) maar ik zette me eroverheen. Nadat ik toch wat beschermende spray in mijn haar had gedaan liet ik de stijltang door mijn haar glijden. En het uiteindelijke resultaat was echt... wow.

2/01/2012

Wednesday's Opinion | Mannen & Make-up?

Gisteren hebben we aangekondigd dat we vanaf nu elke woensdag jullie eens even flink aan de tand gaan voelen! In Wednesday's Opinion leggen we jullie een stelling voor, waar jullie dan jullie mening over kunnen geven in de comments, en natuurlijk op elkaar kunnen reageren. Ook wij zullen onze mening geven!

Voor deze week hebben we deze stelling uitgezocht:
Op internet en op tv kom je het steeds vaker tegen: mannen die make-up dragen. Kan dit volgens jou, of kunnen de mannen make-up beter aan de vrouwen overlaten?

Floor
Natuurlijk snap ik dat mannen het ook leuk kunnen vinden om zichzelf eens lekker in te smeren met een crèmepje of toch liever die puistjes willen bedekken. Ik snap het natuurlijk ook nog als je make-up opdoet omdat dat hoort bij je leefstijl. Toch begin ik het al aparter te vinden als 'gewone' mannen hun hele gezicht gaan insmeren met foundation of een beetje blush opdoen voor een gezonde blos. En ik vind het helemaal gek als er dan ook nog wat lipstick of oogschaduw opgedaan wordt. Misschien ligt het gewoon aan wat ik gewend ben en ben ik niet in voor nieuwe dingen, maar naar mijn mening is make-up voor vrouwen en niet voor mannen. Aan de andere kant respecteer ik het gewoon als mannen make-up willen dragen: ik beslis daar tenslotte niet over, en zij wel.

Marjolein
Mannen en make-up? Wow, ik zou denk ik wel even schrikken als ik een man zou zien met oogschaduw, mascara, lipstick en… nagellak. Maar dat betekent niet automatisch dat ik het helemaal met de stelling eens ben. Ik vind dat mannen best een beetje make-up mogen dragen, zolang ze niet te ver gaan. Als een man een onregelmatige huid heeft, wie zijn wij (vrouwen) dan om hem te verbieden om een beetje foundation op te doen? Er komen wel steeds meer mannen collecties, zoals nagellak, maar dit vind ik niet mooi. Het optutten hoort gewoon bij de vrouw, dat is al zo zolang er mannen en vrouwen bestaan volgens mij, en dat gaat ook niet in grote mate veranderen. Ik kan me echt niet voorstellen dat het straks zover komt dat een man advies vraagt bij de INGLOT, of al zijn geld uitgeeft aan mascara. 

En nu zijn we heel erg benieuwd naar jouw mening over deze stelling? Ben je het ermee eens, of oneens? Vertel het in de comments!

Liefs, Floor en Marjolein
(sweethippos@hotmail.com)

nRelate Posts and Homepage