10/31/2012

Inspiratie - Halloween!

HAPPY HALLOWEEN! Ja, het is weer zover hoor jongens, het is Halloween. Nou is Nederland niet bepaald een land dat Halloween viert (Sint Maarten natuurlijk wel!), maar toch zie je overal in beautyblogland Halloween tutorials en looks voorbijkomen. Nou zijn Marjolein en ik daar niet zo van, maar omdat dit keer Halloween precies op onze 'inspiratie dag' valt, maken ik lekker een inspiratie over Halloween. Are you ready for some scaryness?

Tumblr_lvuq64sviq1qefnxfo1_500_large

10/30/2012

Pictures - Live while we're young

Let's go crazy, crazy, crazy till we see the sun. I know we only met but let's pretend it's love. And never, never, never stop for anyone. Tonight let's get some, And live while we're young. - One Direction

Aan dat liedje moest ik ineens denken toen ik de foto's voor de zoveelste keer bekeek. Zaterdag kwam Marieke naar ons toe, om weer eens lekker te chillen. Er moesten natuurlijk ook foto's gemaakt worden. De fotoshoot was heel erg raar en random en veel foto's zijn in scène gezet. De credits gaan naar mijn zusje trouwens, want die was zo lief om de foto's te maken! 
10/29/2012

Liedjes waar ik gek op ben.

Ik wéét dat muziek niet het meest favoriete onderwerp op SweetHippos is. Ook weet ik dat ik best een aparte muzieksmaak heb. Maar bovenal weet ik dat, als ik mijn obsessie's niet kan delen, de kans groot is dat je binnenkort op het nieuws hoort dat er een zeker persoon is overleden aan een overload aan muziekgekte. Daarom moet ik de liedjes waar ik op dit moment zo gek op ben gewoon even kwijt. Je hoeft ze niet eens te luisteren (hoewel je dat eigenlijk wel zou moeten doen natuurlijk ;), maar ik heb gewoon een letterlijk luisterend oor nodig.Bandjes uit de jaren '60 hebben mijn hart gestolen. Sinds ik een presentatie over muziek in de jaren '60 heb moeten houden voor Engels, ben ik een beetje verknocht aan dit liedje van The Animals. Misschien herken je 'Don't Let Me Be Misunderstood' wel van een reclame. Ik in ieder geval wel, maar ik heb geen idee meer welke.

10/28/2012

Birthday presents!

Afgelopen dinsdag ben ik 17 geworden. Dit vierde ik deze dag met veel familie en andere mensen die op visite kwamen. Ik heb een hele gezellige dag gehad. Natuurlijk zijn kadootjes altijd een leuk onderdeel van een verjaardag, en omdat ik heel veel leuke dingen heb gekregen, wil ik dit even aan jullie laten zien.10/27/2012

4 outfits uit de herfstvakantie!

Nou, ik ben weer terug van mijn weekje op de Veluwe hoor. Elk jaar ga ik in de herfstvakantie met mijn gezin naar Beekbergen om daar eens uitgebreid bij te komen van die vermoeiende weken school. Het plan was van te voren al een paar outfits te bedenken die ik dan zou kunnen fotograferen in de mooie bossen daar. Één per dag, dus zeven outfits in totaal. Helaas liep dit iets anders. Gebrek aan tijd, zin (soms zat het weer echt niet mee, ugh) en gezinsleden die me wilden fotograferen maakte dat ik nog maar vier outfits overhield. Voor mij nog steeds veel, aangezien ik normaal maximaal één outfit per drie weken ofzo post.
Back to business, ik ga nu dus vier herfstoutfits laten zien die ik de afgelopen week heb gedragen.

Outfit 1 - Call It What You Want


10/25/2012

Herfstpictures!

Al een hele tijd zat ik te 'kwijlen' als ik naar de mooie natuur keek. Alle bomen zijn al goed bezig met verkleuren, en sommigen zijn zelfs al erg leeg. De eerste officiële vakantiedag (maandag) scheen het zonnetje, en besloot ik zonder jas heerlijk even foto's te gaan maken in het bos vlakbij mijn huis. Ik moet zeggen dat ik écht geen professionele fotograaf ben, en soms word ik zelfs een beetje boos dat het niet lukt... Toch heb ik wel een aantal mooie foto's overgehouden aan mijn shoot, waar de kleuren goed op uit komen.


10/23/2012

Nagelswatch - Essence 'I am so very'

Het is echt lang geleden dat ik nagellak heb gekocht! En het is dus ook al vrij lang geleden dat er swatches online zijn gekomen. Wow. Vorige week kon ik me bij Kruidvat echter écht niet langer inhouden, en kocht ik dit leuke nagellakje. Ik vind het een hele mooie herfstkleur, oranje-rood, en de kleur doet me denken aan de bladeren van de bomen op dit moment.

It's my birthday!

Hallo, hallo, hallo! Vandaag ben ik jarig! Ik ben 17 jaar geworden. Het is heerlijk dat mijn verjaardag in de vakantie valt. Ik kan dus heerlijk uitslapen en genieten van de dag, en als het goed is wordt het vandaag mooi weer. Omdat ik jarig ben komen er vandaag twee artikels online, een extra artikeltje (deze) met daarin een aantal leuke WeHeartIt plaatjes rondom het thema 'feest' en 'verjaardag' én later vandaag nog een gewoon artikel. Enjoy!

1345316343388007_large

10/22/2012

Wat zijn de trends in leer op dit moment?

Leder is vanaf dag één geliefd bij ontzettend veel mensen. Veelgehoord hierbij is dat leder zowel chique als stoer kan zijn. Deze variatie wat betreft de look verklaart volgens velen het succes achter leer. Bovendien kan er gevarieerd worden in kleur en design, waardoor iedere fabrikant er zijn eigen creatieve geest op los kan laten.

Tumblr_lrsojtmywm1qi7225o1_500_large

Ook belangrijk is dat leder een product van de natuur is. Een product dat daardoor heel veel unieke kenmerken en schoonheden heeft. Leder is namelijk gemaakt van dierenhuid, en zoals je weet, is iedere dierenhuid weer net anders. Om die reden is iedere leren jas, tas of schoenen weer voorzien van zijn eigen details.

10/21/2012

Quotes I love

Ik hou héél erg van mooie quotes! Ik schrijf alle mooie zinnetjes en uitspraken op in een klein boekje. Ik vind het heel leuk om hier doorheen te bladeren. Vaak zijn de quotes niet zomaar een simpele zin, maar zit er veel meer achter. Veel van die dingen herken ik dan ook! Ik ben een optimist, en hou dan ook vooral van positieve uitspraken, maar ook grappige uitspraken kan ik erg waarderen. Enjoy!

Tumblr_m5auelra1r1r9n7rxo1_500_large

10/20/2012

Gehyped op Lookbook #2!

Inmiddels zit ik al een hele tijd op LookBook, en ik begin het steeds leuker te vinden! Elke dag vergaap ik me aan al die gave outfits die mensen aanhebben: zowel jongens als meisjes. Ik heb de afgelopen tijd er weer op los gehyped, en omdat jullie het de vorige keer zo leuk vonden doe ik het met plezier nogmaals. Deze keer een beetje in de herfstsferen.


Ik heb Jessica pasgeleden helemaal ontdekt. Jessica maakt echt de meest prachtige foto's, en ze is nog maar 15 jaar. Natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk zijn haar outfit's ook super gaaf, echt mijn stijl. Vooral deze outfit vind ik leuk, lekker herfstig met de dikke jas en sjaal en stoere boots.

10/19/2012

Van alles en nog wat...

Ik heb allemaal losse dingetjes die ik jullie wil vertellen en laten zien, maar waarover ik geen heel artikel wil maken. Tijdens een inspiratie-loze bui schoot toch ineens schoot het idee in mijn hoofd om gewoon allemaal ditjes en datjes te laten zien! Dit zijn een aantal foto's van vorig weekend. Als het goed in de smaak valt, kan ik het misschien wel vaker zoiets doen, so let me know! 
10/18/2012

My life in pictures - oktober #1

We zitten inmiddels op ongeveer de helft van oktober, de maand waarin de herfst officieel ingaat. De laatste twee weken waren niet veel anders dan anders, behalve dat ik samen met Marjolein naar Amsterdam ging om Soesja en Lisa te meeten. Ook is oktober weer de tijd van de Zuidlaardermarkt: voor degene die Zuidlaren outsiders zijn, dat is een markt die elk jaar wordt gehouden in ons dorp, met vuurwerk, kermis en van alles erbij, heel gezellig! Dus laat ik maar meteen gaan beginnen met de foto's van deze twee weken.


[ de maand begint met pannekoeken bakken. ik word al steeds beter erin! ] - [ een trui die ik bij H&M had besteld. uiteindelijk toch niet leuk genoeg, dus ik heb hem weer terug gestuurd. ] - [ waar ik wel heel blij mee was, was deze spike armband van eBay. hij is lekker stoer! ] - [ lekker een dagje naar Amsterdam! dit was mijn outfit: mijn denim blouse, vogeljurkje en maillot ]

10/17/2012

Happy Autumn Everyone!

Misschien hebben jullie het gemerkt, misschien ook niet: vandaag stond er geen 'echte' post online. Toch wil ik vandaag nog een klein artikeltje maken. De herfst is al bijna een maand officieel begonnen, en dat is te zien. De blaadjes beginnen te verkleuren en vallen van de bomen af, en het wordt een flink stuk kouder. Gisteren ging ik even het bos in om de herfst vast te leggen. Het liefst was ik ook nog paddenstoelen tegengekomen, maar helaas mocht dat niet baten. Wel hele mooie gekleurde blaadjes! Bij deze wil ik jullie nog een fijne herfst wensen door middel van deze herfstfoto's, door mij gemaakt.
10/16/2012

Unboxing video - 'By Vicky Box'Afgelopen zaterdag kregen wij een héél leuk pakketje: deze splinternieuwe beauty box, 'By Vicky'. Dit is de eerst versie van de box, met leuke samples en full-size verpakkingen. Voor meer informatie over deze box, kun je naar www.byvicky.nl gaan. In dit filmpje maken wij het pakketje open, enjoy!(info@sweethippos.nl)

10/15/2012

Catrice Ultimate Colour lipstick in Tell me a Berry-Tale


Pasgeleden kocht ik weer eens een mooie lipstick van bij Kruidvat. Ik aasde op een matte burgundy kleur van Rimmel, maar zowaar vond ik bij Catrice een kleur die er wel erg veel op leek: 'Tell Me a Berry-Tale'. Het enige verschil is volgens mij dat de lipstick van Catrice niet mat is, maar glanzend.

10/14/2012

Herôme Prinsessennagellak + swatch 'I Am Special'

Jullie hebben er vast al wel over gelezen: Herôme brengt een collectie uit, speciaal voor kleine prinsesjes. Wij zelf hebben niet erg veel aan deze nagellak, omdat hij speciaal bedoeld is voor kleine meisjes. Toen ik ging nadenken over mijn make-carrière tijdens mijn jongste jaren, bedacht ik me dat ik het wel héél leuk had gevonden als dit toen al bestond. Ik vond het heerlijk om lekker te tutten met mijn make-up doos van de Intertoys. Ik weet zeker dat veel kleine meisjes hiermee een stap dichter bij hun prinsessen leven kunnen komen.

10/13/2012

Outfit - Black All Over
Het voelt weer als een hele tijd geleden dat ik een outfit heb gedaan. De vorige keer liep ik nog in shorts met een dunne panty en een blouseje, en nu heb ik weer een maillot en een dikke trui aan. De temperaturen dalen en dat betekent dat ik weer meer kleren aan moet doen! Maar stiekem vind ik het helemaal niet erg, maar juist leuk.

10/12/2012

I'm a junkie... Grey's Anatomy, The Script etc.

Vandaag een artikel waarin ik een aantal van mijn (nieuwe) verslavingen opnoem! Want ja, ook ik ben een junk in bepaalde dingen. Misschien herkenbaar, misschien onbegrijpelijk. Als het herkenbaar is zou ik je graag welkom heten als mijn lotgenoot.

319431_393051400749450_1693210374_n_large

10/11/2012

Meet 06/10/12 met Soesja en Lisa!Afgelopen zaterdag reisden we af naar onze hoofdstad Amsterdam. En waarom? Omdat we zouden gaan meeten met collega blogster Soesja en haar vriendin Lisa! Opnieuw superspannend, ook al hebben we al heel veel meets achter de rug. Het plan was een soort klets / shopdate in het mooie Amsterdam. Na twee uur reizen kwamen we aan op het station, waar Soesja en Lisa net aan kwamen lopen. De dag kon beginnen!

10/10/2012

Random Inspiration

Er zijn zó veel geweldige, inspirerende, mooie, schattige, lekkere en coole plaatjes op Weheartit, dat ik vandaag écht niet kon kiezen wat voor categorie ik voor 'Inspiratie' moest doen. Vandaag dus lekker random  alles door elkaar.

Tumblr_masrq9w30h1qhu7x0o1_500_large

10/09/2012

Can't stop listening this!

De laatste tijd ben ik weer helemaal into the music! Ik luisterde altijd wel elke dag muziek, maar de laatste tijd ben ik ook weer heel goed bezig met muziek ontdekken! Vooral Soesja inspireert me vaak om nieuwe liedjes te downloaden, maar dit keer heb ik ook een paar The Beatles nummers erbij zitten, ontdekt op aandringen van Floor!

10/08/2012

Shoplog - Groningen 29/09/12

Vorige week zaterdag had ik met Marjolein samen een shopdate in Groningen, ons staddie. In Groningen heb je weinig speciale winkels, maar bij H&M, Mango en New Look kun je altijd wel leuke kleren vinden. En dit keer slaagde ik zelfs bij C&A! Ik had echt truien nodig, dus ik heb me vooral gefocust op warme breisels. En gelukkig waren die er volop!


Ik besloot mezelf in te houden en twee truien te kopen. De zwarte trui met kruisjes (of plusjes) komt van C&A! Ik had het niet verwacht, maar bij hun tienercollectie Clockhouse hadden ze dit keer echt leuke dingen. Ze hadden ook nog een leuke trui met sterren, maar deze vond ik toch net een tikje leuker. Ik heb hem expres in een grote maat gekocht, zodat hij lekker dik,warm en oversized is. Bovendien kostte deze trui maar €12,-, echt een koopje!

10/07/2012

Ik een smartphone chick?!

Jep, that's true! Sinds vorige week ben ik in het bezit van een smartphone. De Samsung Galaxy S2 welteverstaan! Nu kan ik ook eindelijk Whatsappen, Blogs lezen op mijn telefoon, mooie foto's maken, spelletjes doen, To-Do lijstjes maken en ga zo maar door.

10/06/2012

5x happy in de herfst

We moeten er echt aan geloven: de herfst is begonnen. We hebben het er al weken over, maar de temperaturen zijn nu echt gedaald, en het weer is er helaas ook niet veel beter op geworden. En stiekem zie ik al wat blaadjes aan de bomen die aan het verkleuren zijn. De herfst is mijn favoriete seizoen (als je het slechte weer wegdenkt), want de kleuren, het herfstzonnetje die af en toe schijnt en de chocomel, dekentjes en dvdboxen met series maken mij helemaal blij. Maar niet iedereen is blij met de herfst, denk maar aan de bekende herfstdipjes.
Is de herfst nou niet bepaald jouw favoriete seizoen? Denk dan eens aan de volgende punten.

Tumblr_m1loufvjqt1rpt2juo1_500_large

Als het koud wordt, is het (nogal) belangrijk lekker warme kleren aan te trekken. En natuurlijk kun je voor laagjes gaan om jezelf warm te houden, maar je kunt ook eindelijk weer een dikke, oversized trui, waar je helemaal in weg kan kruipen, aantrekken. Super comfy, en ook nog eens modeverantwoord. 

10/05/2012

500 Volgers Winactie #3 - 2x Trind Najaarslakjes

Deze winactie is gesloten! 


Vorige week donderdag bereikten wij het grote aantal van 500 volgers - iets waar we super trots op zijn! En dit kon natuurlijk niet mogelijk zijn zonder jullie ;) We hebben een paar winacties voor jullie op touw gezet om dit te vieren. 
Dit is inmiddels alweer de laatste winactie. Maar zeker niet de minste! Van Trind mogen we deze twee nagellakjes uit de najaarscollectie samen weggeven: 'Vintage Pink' en 'Petrol Blue', onze persoonlijke favorieten! Er zal één winnaar zijn en die wint beide kleurtjes.


Sparen - Hoe? + Mijn doel

Ik spaar altijd. Een keer per maand stort ik een vast bedrag naar mijn spaarrekening. Ik gebruik dit vooral voor later, maar als ik een ander spaardoel heb stort ik het huidige bedrag naar de rekening die mijn ouders voor me hebben voor 'later' en gebruik ik de spaarrekening even voor het doel. Ik ga jullie vertellen wat mijn doel is en op welke manier ik aan (spaar)geld kom.

10/04/2012

Mijn blushes, highlighters en bronzersIk ben lang niet altijd gek van blush geweest. Toen droeg ik helemaal niets behalve eyeliner, mascara en soms een beetje lipstick. Maar sinds een tijdje is blush een van mijn favoriete make-upproducten. Nu ik het gebruik ziet mijn bleke gezichtje er een stuk gezonder uit. Naast blush gebruik ik ook nog wel eens highlighter en bronzer. Vandaag wil ik al mijn blushes, highlighters en bronzers aan jullie laten zien! (en ik zeg er alvast bij, dat het niet heel erg veel zijn ;)

10/03/2012

500 Volgers Winactie #2 - 2x Balmi lipbalsems

Deze winactie is gesloten! 

Afgelopen donderdag bereikten wij het grote aantal van 500 volgers - iets waar we super trots op zijn! En dit kon natuurlijk niet mogelijk zijn zonder jullie ;) We hebben een paar winacties voor jullie op touw gezet om dit te vieren. 
Vandaag hebben we weer een leuke prijs voor één van jullie! De winnaar wint namelijk twee heerlijke Balmi lipbalms! Wij hebben de smaken 'Strawberry' en 'Mint' voor jullie uitgekozen. Wil jij ook kans maken?

Inspiratie - Autumn Fashion


Er zijn veel nadelen aan de herfst, maar ook veel voordelen: je kunt weer een hele nieuwe herfstgarderobe inslaan! Om inspiratie op te doen kijk ik natuurlijk op mijn all time favourite site, WeHeartIt. Daar zijn tonnen met autumn fashion plaatjes te vinden. Vandaag deel ik ze met jullie.

Tumblr_ljlmnhaykr1qad2wmo1_400_large

10/02/2012

Mijn tassenstashNaar school ga ik met een tas, shoppen doe ik met een tas, mijn camera bewaar ik in een tas. Waar ik ook heen ga, ik neem een tas mee. Waarschijnlijk herken je dit meteen. Ik hoef niet oneindig veel tassen te hebben, ik ben tevreden als ik er maar één goede heb. Gelukkig heb ik wel meer dan één, en vandaag ga ik jullie al mijn tassen even showen.

10/01/2012

500 volgers Winactie #1 - Asiisa.nl

Deze winactie is gesloten! 

Afgelopen donderdag bereikten wij het grote aantal van 500 volgers - iets waar we super trots op zijn! En dit kon natuurlijk niet mogelijk zijn zonder jullie ;) We hebben een paar winacties voor jullie op touw gezet om dit te vieren.
De eerste winactie komt uit het initiatief van Asiisa.nl, een leuke maar nog ietwat onbekende accessoires-webshop. Aziza, de eigenaresse, verkoopt sieraden, maar ook sjaals en clutches. Als je bestelt, betaal je bovendien geen verzendkosten en je kan makkelijk betalen met iDeal. Je bestelling wordt dan binnen 24 uur verwerkt en ligt binnen 2 tot 3 werkdagen bij je thuis.
Van Aziza mogen we de superstoere spikearmband verloten die je hieronder op de foto ziet!

My life in pictures - september

Het is precies 1 oktober, de dag dat er een nieuwe maand is aangebroken! En wat voor één is er weer voorbij. September was de maand dat ik weer naar school ging, dat ik langzaamaan warmere kleren begon te dragen en veel lekkere (én ongezonde) dingen at. Ik ga het net zo doen als de vorige keer: de foto's per vier laten zien. Kijken jullie mee naar mijn september?
[ een nieuw begin van het schooljaar, dus tijd om mijn agenda te customizen! ] - [ een outfit met herfstige kleuren... ] - [ ... maar mijn nagels mochten nog even zomers blijven! ] - [ al mijn nodige boeken gekaft - wat een werk! ]

nRelate Posts and Homepage