2/08/2013

Winnen - €25 van Groupon!

Heb je zin om een leuke dag weg te gaan, maar heb je niet genoeg geld om een volledige deal te betalen? Groupon.nl is je redding. Wat is Groupon? Groupon is een site waarop je de leukste en meest uiteenlopende deals kunt vinden. Zo kun je bijvoorbeeld een wellness-behandeling kopen, een overnachting in een leuk hotel, lekker uit-eten in een restaurant, een workshop, en zo veel meer. Voor iedereen is er iets te vinden, en dat maakt de site heel leuk!
Groupon werkt met een leuk concept: Hoe meer deelnemers, hoe meer korting iedereen ontvangt. De deal gaat pas door vanaf een bepaald aantal deelnemers, dus het is een goed idee om je vrienden en familie op de hoogte te brengen van de deal.

Om jullie als lezers eens te verwennen mogen wij één van jullie een waardebon van €25 weggeven, die je kunt besteden bij Groupon. Het fijne aan de waardebon is dat het niet in één keer op hoeft. Je kunt dus meerdere keren gebruik maken van de code!Om jullie wat inspiratie te geven, de volgende aanbiedingen kun je kopen met €25:
- Een sapcentrifuge om lekkere sapjes mee te maken (€24,95)
- Een fotoalbum bij Tic Tac Photo (€14,00)
- Een handen en voeten Dr. Fish behandeling (€24,95)
- Een tien-gangen Tapas menu (€19,99)
- Een €20 waardebon voor snoep bij Candy Freaks (€9,99)
- Een saunadag (€12,50)

Hopelijk hebben jullie nu genoeg inspiratie gekregen, en zijn jullie klaar voor het winnen van het shop-tegoed!
Wat moet je hier voor doen?
- Volg SweetHippo's via GFC of Bloglovin'
- Laat een reactie achter met daarin dat je meedoet, welke deal je zou bemachtigen, en welke eventueel extra kansen je hebt gedaan.

Extra kansen?
- Stuur de volgende tweet: Ik maak kans op €25 shoptegoed van Groupon op www.sweethippos.nl. @FloorvdBerg @MarjoleinZoet (+1)

Deze winactie loopt twee weken, daarna sturen wij de winnaar een mailtje.


(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage