3/10/2013

Site - iPodhoes.nl + Winactie

Deze winactie is gesloten!
Heb je een iPod Touch, iPhone, iPad of andere Apple apparaat? Ja? Lees dan verder. De webshop iPodhoes.nl verkoopt veel soorten hoesjes voor je iPod, iPhone of iPad. Een bezoekje aan de site maakt je hebberig en vrolijk, want er worden ook veel vrolijk gekleurde hoesjes verkocht. Wij denken dat wij genoeg  telefoon verslaafde lezeressen hebben die wij heel erg blij kunnen gaan maken met deze winactie!

Want wat mogen wij weggeven? Een hoesje naar keuze (tot een bedrag van €50) van deze leuke webshop. Een ander hoesje maakt je telefoon direct compleet anders, en ook is het verstandig om je telefoon (of iPod/iPad/...) te beschermen, zodat er minder snel krassen inkomen en hij dus langer mee zal gaan. In de collage die hierboven staat hebben wij de meest opvallende en leuke hoesjes van de webshop gezet, maar deze en deze zijn ook heel leuk. Die pasten niet meer in de collage! Zo kun je alvast inspiratie opdoen!

Hoe maak je kans op deze prijs? 
- Volg ons via Bloglovin' en 'like' dit bericht.
- Laat een reactie achter met daarin dat je meedoet en welk hoesje je zou willen winnen.

Extra kansen
- Tweet het volgende bericht: Ik maak kans op een hoesje naar keuze van iPodhoes.nl bij SweetHippo's!  @FloorvdBerg @MarjoleinZoet (+1)

We laten deze winactie lopen tot en met zondag 24 maart. Daarna krijgt de winnaar een mailtje van ons. Er komt dus geen bericht van online op SweetHippo's. Allemaal veel succes met meedoen (en met duimen)!(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage