4/19/2013

Sweethippos bestaat 3 jaar!


We kunnen het bijna niet geloven: vandaag, op 19 april 2013 bestaat onze site drie jaar. Dat betekent dat we al 1095 dagen bloggen! Klinkt dat niet ontzettend veel? Wij zijn heel trots op ons kindje, en vooral op wat we tot nu toe bereikt hebben. Inmiddels hebben we zo'n 980 posts geschreven (we zijn al heel dicht bij de 1000!), en hebben we al 630 volgers op Bloglovin'. Bovendien maken jullie comments ons elke dag weer blij, jullie zijn lieverds en inmiddels herkennen we al een heel aantal van jullie als jullie weer een comment achter laten. De interactie met lezeressen vinden we één van de leukste dingen aan het bloggen, en het foto's maken en het schrijven zelf niet te vergeten.
Dit jaar hebben we niets groots georganiseerd, maar heel misschien gaan we het nog wel een klein beetje vieren. Als we iets hebben bedacht horen jullie dat natuurlijk meteen ;)
Het komende jaar hopen we nog meer te groeien en nog meer plezier te hebben in het bloggen, als dat nog mogelijk is. We willen jullie heel erg bedanken dat jullie Sweethippos zo vaak bezoeken, en dat jullie de moeite nemen een comment achter te laten. Wij worden er blij van, en hopelijk jullie ook.

Tumblr_lztcfjgj7s1qik149o1_500_large_large

Hoe lang volg jij Sweethippos al?

 (info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage