7/10/2013

SWYF.nl

Vraag jij ook wel eens advies aan je vriendinnen over die outfit die je wilt kopen? Vriendinnen kennen je het beste, dus hun advies is heel veel waard. Maar hoe zit dat dan met online shoppen? Op de site SWYF.nl (Shop With Your Friends) kun je je eigen lookbook samenstellen, die allemaal kleding van het internet bevat. Vervolgens kun je je look bijvoorbeeld op Facebook posten, zodat je toch nog advies van je vriendinnen krijgt. Eigenlijk hou je dus een shopsessie met je vriendinnen, maar dan online!
Dus wat kan je nou allemaal precies op SWYF?
- je eigen stijlprofiel aanmaken
- andere meiden volgen voor inspiratie
- je eigen lookbooks uploaden om zelf mensen te inspireren
- je advies geven of krijgen
- en vervolgens de kleren kopen!


Dit is de lookbook pagina. Je kunt de looks sorteren op nieuwste eerst of op populariteit, en je kunt ook filteren op stijlen (urban, bohemian, rock etc.) of op trends, bijvoorbeeld neon. Ook kun je meedoen aan wedstrijden met je looks, hoe leuk!
Als je een lookbook wilt maken, kun je kiezen uit heel veel webshops, onder andere uit die van Asos, Nelly of Zalando. Eigenlijk heb je met SWYF.nl alle webshops in één! Bovendien kun je ook nog kortingscodes op de site vinden. Ik denk dat deze site je online shopping experience heel wat makkelijker kan maken! En ook leuker, want samen met je vriendinnen online shoppen is natuurlijk wel heel tof. De site ziet er ook heel mooi en overzichtelijk uit, met hier en daar een hintje kleur. Ik ga vast en zeker wel eens online shoppen met SWYF!

Dit artikel is in samenwerking geschreven.

Kende jij SWYF al? En wat vind jij leuker: online shoppen of real life shoppen?
nRelate Posts and Homepage