8/29/2013

Blog Shoutout - o.a. Paperboats, Mliees en 88Forever

In die drie jaar dat we zo ongeveer full time bloggen heb ik al ontzettend veel blogs en hun eigenaressen leren kennen. En dit is nog steeds niet gestopt. Ik ontdek nog elke dag nieuwe blogs, bijvoorbeeld door Bloglovin', maar ook door andere blogsters die hun favoriete blog promoten. Vandaag wil ik een keertje hetzelfde doen. Welke vier blogs lees ik op dit moment met plezier?

PAPERBOATS

First of all: ziet de blog Paperboats er niet ontzettend leuk uit? Toen ik Aline's blog voor het eerst zag, werd ik verliefd op het design. Check het leuke papieren bootje in haar header! Aline schrijft vooral over haar fascinaties en obsessies: fotografie, tweedehands spullen, en katten. Dingen die ik ook allemaal geweldig vind! Omdat ik aardig wat interesses deel met haar, vind ik haar blog eigenlijk altijd wel leuk om te lezen. Vooral ook om de gevatte en geestige schrijfstijl die Aline heeft: bijna elke keer moet ik weer om haar schrijfsels lachen. Zeker een bezoekje (en meer!) waard.

MLIEES

De blog van studente Marlies ziet er ook al zo mooi uit. Een tikje anders dan anderen, I like it. Op Mliees kan ze haar ei goed kwijt: de blog staat vol met posts over fotografie, (valt het op dat ik fotografieblogs geweldig vind?) hotspots en interieur, en dat natuurlijk gepaard met de mooiste foto's. Een mooie blog om te zien, maar ook om te lezen. Bezoek dan ook zeker even Marlies' portfolio, die binnenkort online komt.

88FOREVER

De blog van Danique ontdekte ik via de blog waar je straks over kan lezen. Ook Danique is weer gek van fotografie, en ze heeft er dan ook haar werk van gemaakt. Het leuke, simpele design van haar site en blog doen haar al prachtige foto's nog mooier uitkomen. Danique schrijft op 88Forever vooral over reizen, eten en natuurlijk haar werk. Want daar is ze goed in, hoor. De leukste posts vind ik misschien wel de roomtours: ze gaat bij mensen op bezoek om hun interieur te fotograferen. Geweldig leuk, inspirational en interessant!

LAST DAYS OF SPRING

En last but not least: de blog van Marlous. Ook haar blog heeft al weer zo'n mooi design, jeetje. Marlous is een studente in Utrecht en blogt over haar loves reizen, interieur en eten. Haar diaries zijn ontzettend leuk om te lezen, want ze beleeft heel wat in haar studentenstad en omstreken. En ze vertelt graag over de hotspots uit 'haar' stad. Ontzettend leuk en ik lees Last Days of Spring elke keer met plezier. Een aanrader als je van vrolijke, persoonlijke blogs houdt!

Kende jij deze awesome blogs al?


  (info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage