8/10/2013

Tip: BesteKortingscode.nl

- advertorial -

Zoals jullie weten spendeer ik ontzettend veel tijd op het internet. Niet alleen om te bloggen, maar ook om flink te window shoppen. Soms escaleert dat in een heuse online shopsessie, en pats; daar gaat m'n geld. Daarom hou ik zo van sites die alle kortingscodes op het web op een rijtje hebben staan. Neem bijvoorbeeld Bestekortingscode.nl: 'duizenden kortingscodes en aanbiedingen binnen handbereik'. Nou, dat klinkt niet verkeerd!
Een aantal weken geleden is de nieuwe versie van de site gelanceerd. De beginpagina ziet er duidelijk uit, maar niet saai door de leuke kleuren die gebruikt zijn in het design. Je ziet meteen welke soorten kortingscodes er te vinden zijn (damesmode, vakantie, baby en kind) en als je naar onder scrolt zie je gelijk een paar webwinkels waar op dit moment kortingscodes beschikbaar zijn, zoals bij Wehkamp, maar je loopt er ook kortingscodes van V&D, bol.com en H&M tegen het lijf. Bovendien staan ook de populairste kortingscodes en aanbiedingen op een rijtje, zodat je misschien meteen wel iets vindt wat je zoekt. En als je het niet meteen ziet, kun je natuurlijk ook de winkel waarbij je wilt shoppen invoeren in het zoekvakje. Misschien rolt daar wel een killer aanbieding uit! En guess what, je kunt hier niet alleen kortingscodes vinden voor fashion webshops, maar ook voor boeken, films en games. Voor ieder wat wils dus.

Je kunt ook van nieuwe kortingscodes en aanbiedingen op de hoogte blijven, door je in te schrijven voor de nieuwsbrief (als je dat nu doet maak je kans op een bol.com waardebon van €50!), de Facebookpagina van Bestekortingscode te liken, of door ze te volgen op Twitter. Zo mis je nooit iets! Dit is natuurlijk wel een beetje slecht voor je online portemonnee... Stel je voor dat je niet gebruik kunt maken van een van deze ongelooflijk goede aanbiedingen!

Kende jij Bestekortingscode.nl al?


nRelate Posts and Homepage