8/28/2013

Winactie - Moleskine Film Journal GESLOTENdeze winactie is gesloten !

Hoi lieve meiden! Omdat wij het zo leuk vinden om jullie te verwennen hebben we vandaag - al zeggen we het zelf - een hele leuke winactie voor jullie. Omdat we richting de 700 volgers gaan én we pas een nieuwe layout online hebben gezet, vonden we het een goed idee om een leuk cadeautje voor één van jullie te kopen. Zelf vinden we de boekjes van Moleskine heel erg tof, en omdat we verwachten dat jullie zoiets ook heel erg leuk vinden, hebben we de Film Journal uitgekozen. En ja, dit boekje staat helemaal in het teken van films!
Dit boekje is onderdeel van de 'Passions' lijn, waar ook nog onder andere een fashion en travel boekje in zitten. Zoals we net al lieten vallen gaat dit boekje compleet over films, en dat kun je ook wel zien aan de film figuurtjes waar de voorkant mee versierd is. We hebben helaas geen foto's van de binnenkant omdat we het boekje natuurlijk in het plastic laten zitten voor jullie, maar we kunnen wel een beetje vertellen wat je kunt verwachten van dit Film Journal.In het boekje staat genoeg ruimte om al jouw favoriete films in kwijt te kunnen. Je kunt een hele pagina wijden aan een film, waar je de titel, acteurs en al die shizzle in kunt vullen, maar ook je favoriete quotes uit die film en wat je er van vond. But that's not all: je krijgt talloze stickers erbij waarmee je de lege bladzijden in het boekje zelf in kan delen en customizen. Zo kan je bijvoorbeeld een tabje maken voor je film wishlist, of één voor je favoriete films aller tijden, en je kunt stickers plakken bij de films die je in het boekje geschreven hebt. Je kunt er alle kanten mee op en dat is juist zo leuk! En wat zo goed is aan Moleskine boekjes is, waar je ze ook mee naartoe neemt, ze vrijwel nooit stuk gaan omdat de kwaliteit zo goed is. 

Wat moet je doen om dit Moleskine Film Journal te winnen?
- laat een reactie achter dat je meedoet met je e-mailadres ingevuld in het daarvoor bestemde vakje.
- volg ons op Bloglovin' en like dit bericht.

Wat mag je doen om dit Moleskine Film Journal te winnen?
- plaats de volgende tweet op Twitter en zet de link in je reactie: 'Win een Moleskine Film Journal op Sweethippos.nl! http://www.sweethippos.nl/2013/08/winactie-moleskine-film-journal.html @MarjoleinZoet @FloorvdBerg' +1

Dat is alles dames! We wensen jullie veel succes bij het meedoen. De winnares wordt over ongeveer twee weken op 11 september bekend gemaakt.


nRelate Posts and Homepage