9/30/2013

Fotografie - ABC-project K&L

Dit jaar heb ik besloten om mee te doen aan het ABC fotografie project. De bedoeling hierbij is dat ik bij elke letter van het alfabet een zelfportret fotografeer. Elke maand plaats ik een post met daarin de twee foto's die ik die maand gemaakt heb. Dit keer heb ik stiekem een beetje vals gespeeld: de 'L' foto maakte ik terwijl ik, jawel, in Londen was! Ik vond dat zo'n perfecte gelegenheid om een 'L' foto te maken dat ik het gewoon deed. De 'K' van Krullen heb ik gewoon lekker dit weekend gemaakt. Kijk je mee?

K - Krullen

Untitled

Ja jongens, je ziet niet een foto van mij, want deze foto vind ik te heftig om op internet te zetten. Zoals ik op Twitter al zei, hij is erg... bloot. En voor in een fotoboek is dat wel 'leuk', maar niet op internet. Je ziet niets, maar toch vind ik het niet helemaal prettig (en stel je voor als mijn toekomstige werkgever de foto ziet, oeps), dus deze foto blijft in mijn privé collectie. Wil je hem nou echt heel graag zien, kan ik het nog overwegen :P


L - Londen

Zoals ik in de intro al vertelde is deze foto in Londen gemaakt, bij de Abbey om precies te zijn. We boften, want vlak voor de Abbey stond deze leuke rode telefooncel! Ik vroeg een van de meiden waar ik mee was om me op deze manier op de foto zetten, en toen was deze foto geboren. Natuurlijk is het niet officieel een zelfportret, maar ik heb hem wel zelf geregisseerd dus ik vind dat het mag ;) Als ik naar deze foto kijk komen er echt goede herinneringen naar boven, ik wil weer terug naar Engeland!

Wat vind jij van deze foto's?

nRelate Posts and Homepage