9/19/2013

Gehyped op Lookbook #11

Inmiddels weten jullie dat LookBook.nu mijn favoriete site is om fashion inspiratie op te doen. Ik breng nu al flink wat tijd door op deze site en het verveelt nooit, door alle gave looks van meiden én jongens die ik tegenkom. Ook voor deze keer heb ik weer een paar outfits op een rijtje gezet die volgens mij de moeite waard waren.

Grilled Cheese

Jongens, hoe gorgeous is dit jurkje? Ik twijfel of ik het zelf zou dragen (ik ben sowieso geen jurkjes en rokjes persoon), maar het design van dit jurkje vind ik zo mooi! Bovendien vind ik de foto zelf ook prachtig, zo zie ik het graag op Lookbook. Dit heeft Diana goed gedaan!


Uh Oh!

Waarom Kiki zich heeft verstopt weet ik ook niet, want je hoeft je zeker niet voor deze outfit te schamen. Het spijkerjasje vind ik mooi, omdat hij wel lekker wijd en zo is. Ook leuk vind ik dat ze hem over haar schouders heeft gedrapeerd, maakt het net wat specialer. De combi van streepjes met zwart is altijd goed, en ik vind de lage Dr. Martens er echt heel gaaf bij staan. Het rugzakje maakt het echt af.

Here we go again :)

Maddy blijft een van mijn favoriete lookbookers, haar outfits zijn altijd geslaagd! Ook nu is haar outfit weer een prachtig geheel. Het aztec vest wil ik ook in mijn kast hebben liggen, heel gaaf vind ik die. De outfit is lekker herfstig mede door de kleuren, bordeaux is de perfecte kleur voor deze tijd van het jaar. De schoenen vind ik cool, al had ik ze zelf eerder in het zwart gekocht.

UNIONSGATAN

Yeah, deze outfit rockt! Het leren jasje, de flanellen blouse, de boots, alles klopt. Het enige wat ik anders zou doen was het broekje: die is voor mij echt veel te kort. En oh ja, cropped tops zijn helaas ook niet het juiste ding voor mij :') Behalve dat vind ik de outfit van Katarina echt heel cool. De zonnebril kan ze goed hebben!

Brit Museum

Volgens mij heb ik wel eens eerder een outfit van Tony gefeatured hier. Deze Fransoos met het lange haar is heel fashionable met zijn sjaal (zie je niet vaak bij jongens!), en zijn hoed zie bijna altijd wel terug in zijn outfits. Ik vind dit echt een mooi geheel: een vrij simpele basis met een blazer en een spijkerbroek, maar de sjaal is echt een eyecatcher. De schoenen vind ik ook leuk! 

Welke van deze outfits is jouw favoriet?


nRelate Posts and Homepage