9/09/2013

New In - Dr. Martens Serena

Een paar dagen geleden plaatste ik een post, met daarin dat ik zo graag een nieuw paar Dr. Martens wilde. Ik schreef onder andere over de tan Serena's, die bruine met wit nepbont erin. Ik was er zo enthousiast over dat ik ze diezelfde dag heb besteld. Oeps. Als je me volgt op Instagram, dan had je al kunnen zien dat ik ze vorige week binnen heb gekregen. Het was liefde op het eerste gezicht.




Nu zul je wel denken: Floortje, hoe kom jij aan zo veel geld dat je gewoon even zo'n paar Dr. Martens koopt? Nou, helaas zwem ik ook niet in het geld, maar voor deze schatjes wilde ik een uitzondering maken: ze waren namelijk voor de helft van de prijs. DE HELFT. Ja. Ze waren op de webshop waar ik ze bestelde nog 'maar' €75 euro. Ik kon dat echt niet weerstaan als Dr. Martens liefhebber. Ik weet dat H&M op dit moment vergelijkbare laarsjes heeft, maar nee hoor, ik moet weer eens voor de dure variant gaan. Maar ik kon niet anders, want ik wist gewoon dat dit de perfecte schoenen zouden zijn voor de winter. Ze zijn durable, hebben veel grip op de zolen en zijn helemaal gevoerd, van de tong tot de tenen. Daarom zijn ze ook ge-wel-dig lekker warm en lopen ze als kussentjes.

De webshop waar ik ze kocht is gespecialiseerd in Dr. Martens, dus er zijn nog vele andere geweldige schoenen te vinden, onder andere de zwarte variant van de Serena, hoe dit model heet, maar ook exemplaren met bloemetjes en hoge laarzen, voor de durfallen. De service vond ik goed, de verzendkosten zijn echt heel erg laag (€2,95) en ik had ze binnen enkele dagen binnen. Ook als ze niet goed waren kon ik ze gratis terugsturen. 
Ik was eerst bang dat ze niet zouden passen, omdat ik (weer) een maat 41 nam, maar eigenlijk zitten ze heel goed. Erg dikke sokken kan ik er niet in, maar dat is ook niet nodig met de geweldige voering. Het leer is veel soepeler dan dat van mijn zwarte paar, wat het inlopen ook wat comfortabeler maakt. Valt het op dat ik ontzettend blij ben met deze Serena's? Voor de mensen die niet zo houden van die typische Dr. Martens is dit misschien een goed exemplaar om mee te beginnen.

Wat vind jij van deze Dr. Martens? En welke schoenen draag jij in de winter?

nRelate Posts and Homepage