11/25/2013

Collective Shoplog 28/11/13



Hoi lieve mensen, ik ben weer een soort van terug. Denk ik. In ieder geval voor deze week, want ik heb eindelijk weer de tijd gevonden om te bloggen in het weekend. Omdat ik zo lang al niet heb geblogt, heb ik ondertussen heel veel gekochte spulletjes verzameld die natuurlijk nog geshowed moeten worden! Het is eigenlijk alleen maar kleren, beauty shop ik niet meer zo veel. Mijn interesse ligt op dit moment veel meer bij fashion! Verwacht in deze shoplog veel winterse items en wat spulletjes die ik op eBay heb besteld en nog niet zijn aan gekomen.



De laatste keer dat ik echt een shopsessie hield was toen ik een weekje weg was in de herfstvakantie. We gaan dan altijd shoppen in Apeldoorn, en ik had alvast wat geld daarvoor gereserveerd. Bij de New Yorker (op de mannenafdeling) kwam ik deze gave houthakkersblouse tegen. Hij was lekker zacht en vrij warm voor een blouse, perfect voor deze tijd van het jaar dus. Hij was als ik me niet vergis €15.


Bij dezelfde winkel spotte ik ook deze foute kersttrui (die stiekem wel gewoon heel leuk is). Op de foto waar ik hem aan heb lijkt hij wel heel lomp, maar in het echt valt dat aardig mee. Omdat dit item ook van de mannenafdeling komt zijn de mouwen heerlijk lang, zodat ik er helemaal in weg kan snuggelen. Heerlijk! Deze trui was rond de €25.


Bij de C&A loop ik niet heel vaak naar binnnen, maar ik heb de laatste tijd gemerkt, en dan vooral op blogs, dat deze winkel een heuse metamorfose heeft ondergaan! Ik had dringend een winterjas nodig en ik vroeg me af of ik deze hier zou kunnen vinden. Dat lukte! Ik zag deze oversized jas hangen en ik werd er meteen verliefd op. Hij is zwart-wit gemeleerd en hij gaat dicht met drukknopen. Er zit wel een 'gat' in deze jas waar dan koude lucht doorheen kan komen, maar dat is zo opgelost met een lekkere warme sjaal. Deze jas was rond de €50.


Deze sjaals komen ook van de C&A, maar deze bestelde ik op de website toen ze een kortingsactie hadden. Ik vind 'tartan' heel erg leuk voor deze herfst en was dan ook al een tijdje op zoek naar een mooie sjaal. Bij de C&A hadden ze zelfs zo'n sjaal in twee mooie kleuren! Ik kon het dan ook niet laten om ze allebei in m'n winkelmandje te gooien. Ze zijn heel lekker warm en zacht, en staan ook leuk bij m'n nieuwe jas. Ze kostten €9,90 per stuk (zonder korting).

Een basic witte trui ontbrak nog in m'n kledingkast, dus die stond hoog op m'n wishlist. Ik struinde elke webshop af die ik kende, maar de perfecte witte trui was niet te vinden. Totdat ik op de website Sheinside keek. Ik kende de webshop al wel, maar ik dacht dat het allemaal net iets te duur voor mij zou zijn. En tot mijn verbazing was dat juist het tegenovergestelde. Ze hebben er echt leuke en originele kleding die waarschijnlijk bijna niemand anders in NL heeft. Het liefst had ik nog veel meer besteld, maar dat was denk ik niet goed geweest voor m'n portemonnee ;) Deze trui is lekker dik en precies wat ik zocht. Hij kostte rond de €20.


Toen ik weer eens in Groningen was kon ik het niet laten om iets mee te nemen van de H&M. Een streepjesshirt als deze zocht ik ook al een tijdje, en ik besloot hem gewoon mee te nemen. Hij heeft een rits op de achterkant, hij heeft splitjes aan de onderkant en is aan de achterkant iets langer dan aan de voorkant. Simpel, maar ook weer niet simpel, snap je? ;) Hij was €19,95.


Dan komt nu het pronkstuk van mijn koopjes: een lange tuinbroek. De meeste mensen zullen me wel voor gek verklaren, maar ik vind ze hartstikke tof. Ik zocht al heel lang naar een betaalbare, maar ik kon maar geen vinden die deed aan mijn voorwaarden. Het kwam uiteindelijk zo ver dat ik bestelde bij een buitenlandse webshop: Missguided. Gelukkig was dit exemplaar in de sale, anders had ik deze ervaring waarschijnlijk iets te duur gevonden ;) Hij lijkt misschien een beetje lomp, maar met All Stars of mijn Docs eronder is hij echt heel leuk. En in de winter draag ik er gewoon een panty onder, zodat hij niet zo koud is.


Toen ik vorig weekend bij mijn opa in Delft logeren kon ik het niet laten om even langs de platenwinkel te gaan. Platenwinkels vind ik meestal te duur, maar ik wilde zo graag deze plaat hebben dat ik hem toch maar voor €15,- heb meegenomen. Hij is echter in hele goede staat en daarom had ik het er wel voor over. Ze hadden nog veel meer platen die op mijn wishlist stonden, maar dan was het wel een heel duur grapje geworden vrees ik. Het is 'McCartney' van Paul McCartney, en er staan echt heerlijke nummers op. Ik kocht hem overigens bij Plexus.

eBay spulletjes die naar me onderweg zijn:

Welke van mijn koopjes vind jij het leukst?


nRelate Posts and Homepage