12/02/2013

My life in pictures - november

Zo, hallo! Wat is het lang geleden dat ik een my life in pictures gemaakt heb. Volgens mij heb ik zelfs oktober voor de helft overgeslagen. Ik geloof dat dat vooral kwam door de herfstvakantie en dat mijn mobiel begin november het begaf waardoor ik ook geen foto's kon maken. Ik ben echter weer een soort van terug op Instagram, dus ook weer terug met deze twee-wekelijkse post. Dit artikel beslaat dus een flinke tijdperiode, ik hoop dat jullie dat niet erg vinden.
Het is inmiddels al december, en dat betekent de maand van alle leuke feestdagen! Althans, ik vind het leuk, lekker veel gezelligheid. Wat ik in december allemaal beleef, zie je pas weer in het nieuwe jaar. Wat klinkt dat gek, zeg. Anyway, hier komen mijn snapshots van november.



1. eind oktober, tijdens de herfstvakantie, was het zelfs nog zulk warm en lekker weer dat we gewoon een ijsje op het terras aten. Dat lijkt nu wel heel ver weg zeg...
2. weer thuis! Inmiddels vond ik het wel weer het weer ervoor om aan de chocomel met slagroom te gaan.
3. die lieve Marjolein nam voor mij uit Londen deze awesome Abbey Road mok mee. Ik was zo dom om er niet een mee te nemen toen ík in Londen was, en ik had er best wel spijt van. Echt het perfecte souvenirtje voor mij.
4. ik geloof dat ik deze foto maakte nadat ik mijn literatuurgesprek had gehad. Ik sloot het af met een 8, en dat mocht gevierd worden met jummy cake pops.



1. begin november was er weer een opendag van de Rijksuniversiteit in Groningen, en aangezien ik dit jaar in m'n eindexamenjaar zit, wilde ik er voor de zekerheid nog even een bezoekje aan brengen. Ik ging samen met mama, en in de pauze maakten we even een stop bij de Bagels&Beans. Mama was er nog nooit geweest en vond het erg lekker!
2. ik bezocht die dag Engelse Taal en Cultuur voor de tweede keer, Europese Talen en Culturen (wat ik echt verschrikkelijk vond) en Kunst, Cultuur en Media, een opleiding die me ook leuk leek. Zoals het er nu uitziet ga ik echter nog steeds voor Engels.
3. mama nam de LINDA.meiden voor me mee, wat kent ze me toch goed. Dit vind ik echt een heel leuk tijdschrift, jammer dat ze het niet vaker uitbrengen.
4. op een vrijdag ging ik lekker pannekoeken eten en outfit foto's maken met Marjolein en ging gelijk even los met m'n nieuwe fotobewerkingsapp.


1. ik vind het echt zo lekker om 's ochtends nog even lekker te blijven liggen in plaats van meteen op te staan. Niet gehaast, gewoon van mijn bedmomentjes genieten. voor de oplettende lezeres,, het vlekje rechts is een spook.
2. selfie time! Mijn haar wordt voor mijn doen ontzettend lang, deels omdat ik het leuk vind zo, en deels omdat ik het haat om naar de kapper te gaan. Natuurlijk is mijn haar niet echt 'lang', maar voor mij voelt dat wel zo.

Wat heb jij beleefd de afgelopen paar weken? En waar kijk jij naar uit deze maand?

nRelate Posts and Homepage