2/15/2014

Gehyped op Lookbook #13

Inmiddels weten jullie dat LookBook.nu mijn favoriete site is om fashion inspiratie op te doen. Ik breng nu al flink wat tijd door op deze site en het verveelt nooit, door alle gave looks van meiden én jongens die ik tegenkom. Ook voor deze keer heb ik weer een paar outfits op een rijtje gezet die volgens mij de moeite waard waren. Sommige zijn al van een hele tijd terug, andere zijn wat recenter. We blijven nog even in de wintersferen, maar langzaamaan gaan we wat mode betreft al weer naar de lente. En ik moet zeggen dat ik er naar uitkijk, hoor!

WATERFALL HOODED COAT

Wrangler Jeans

Basic, maar toch fashionable? Patty did it. Door de jas lijkt ze net een teddybeertje, maar toch is de outfit stoer door de boyfriend jeans en de mooie bruine chelsea boots. Zo'n jeans staat nog op m'n verlanglijstje, en als ik er een had, zou ik hem ook zo combineren. Ik hou van simpelheid.

S H E E P

Chicwish Coat, Sheinside Crop, Chicwish Origami Skirt

Ook Diana heeft het helemaal begrepen. Faux fur is nog steeds helemaal hip, en ook ik vind het geweldig. Ik heb zelf al twee fur items, een zwart gilet en een wit vestje, die best op deze jas lijkt. Een cropped top staat haar goed, net zoals het rokje en de hoed. Dit soort hoeden vind ik echt heel tof, maar ik ben bang dat ze mij niet zouden staan. 

 ARE YOU MINE?

Viparo Cs2 Jacket, Acne Studios Acne Jeans, A Kind Of Guise Jumper

Ik dacht, ik noem weer eens een jongensoutfit! Christoph vind ik een coole dude met zijn zonnebril. Ik hou van all black outfits, en hij heeft het goed gedaan. Het leren jasje is perfect, de trui met het overhemd eronder positief anders, de broek misschien iets te skinny, maar de Clarks des te gaver. Stiekem staan die ook op mijn wishlist, maar ik heb het gevoel dat ik al zoveel schoenen heb gekocht de laatste tijd (terwijl het best meevalt)...

THE EDGE

Abercrombie & Fitch Grey Sweater, Abercrombie & Fitch Super Skinny Jeans

Deze outfit van Doina is echt wauw. De outfit lijkt me comfortabel door de jeans en de trui, maar de hoge hakken en de extreem lange jas (die echt vrij geweldig is) maakt alles wat meer dressy. En de sjaal is toch super tof? Het is dat ik al twee tartan sjaals heb, anders had ik deze variant ook nog gescoord.

Welk outfit vind jij het mooist?


nRelate Posts and Homepage