3/07/2014

Blogcrisis - We need your help!

Hé guys! Zoals jullie de afgelopen tijd vast wel hebben gemerkt, is het vaker dan normaal stil op ons blog. Dat komt... doordat we een 'blogcrisis' hebben. We vinden bloggen nog steeds heel leuk, maar we hebben even het gevoel dat we vastlopen. Er komt (volgens ons) weinig nieuws en origineels online, en ook hebben we de laatste tijd even wat minder inspiratie. En misschien kunnen jullie ons daarbij helpen?

Shabby Chic and Tea


We bestaan over ongeveer een maand ook vier jaar, en het zou natuurlijk prachtig zijn als we tegen die tijd weer helemaal in de blog flow zijn geraakt. Dat we weer vol plezier en inspiratie er tegen aan gaan, en jullie als trouwe volgers ook weer wat meer te lezen hebben.

Heb jij tips, ideeën of suggesties voor ons om uit de blogcrisis te komen? Heb jij een artikel wat je al-tijd al had willen lezen bij ons? Laat het ons dan weten in de comments!

Dankjewel voor jullie hulp. Het zou dus kunnen dat het de komende tijd nog een beetje stil blijft, zowel door ons inspiratie-tekort als door de aankomende toetsweek (onze laatste ooit!), maar we gaan ons best doen weer de 'oude' te worden.

(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage