4/18/2014

horloges van O Clock

Horloges zijn behalve handig, ook hartstikke fashionable. Je hebt ze in talloze kleurtjes, formaten, analoog of digitaal, en als je geluk hebt kun je je eigen horloge helemaal zelf samenstellen. Dat is in ieder geval het geval bij de horloges van O Clock. Op de webshop horloge.com vind je super veel verschillende kleuren bandjes en klokjes, die je met elkaar kunt mixen en matchen. Een ontzettend tof idee, en daarom vonden we het ook heel leuk toen de webshop ons benaderde voor een samenwerking. We konden beiden een mooi horloge uitkiezen en voor jullie reviewen, wat we in dit artikel vanzelfsprekend gaan doen. Ben jij ook zo benieuwd wat er in deze leuke blikjes zit? Lees dan verder.
Kiek es oan wat een hippe horloges! Wij hebben expres gekozen voor simpele modellen zodat we de horloges overal bij kunnen dragen, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Er zijn bandjes in alle kleuren van de regenboog, maar de klokjes zijn nog gevarieerder. Er zijn exemplaren met steentjes, met plaatjes, met cijfers of zonder cijfers... Op deze manier heb je altijd het horloge wat bij jou past.

O Clock

De horlogebandjes zijn gemaakt van rubber waardoor ze rekbaar zijn, maar er zijn alsnog maten waaruit je kunt kiezen. Zo weet je zeker dat er altijd een horloge is wat jou past. Ook de prijzen van de klokjes variëren, waardoor je het zo duur kunt maken als je zelf wilt. En als je echt geen keuze kunt maken uit alle verschillende klokjes en bandjes, zijn er ook al 'kant en klare' horloges te koop. De prijs van een bandje is standaard €10, maar de klokjes variëren van €16 tot €28.Wij zijn allebei erg blij met de horloges. Ze zijn sportief, maar kunnen toch overal bij door het simpele model. Ze zitten aardig comfortabel door het rekbare bandje, maar het rubber is wel lekker stevig zodat hij niet verschuift. Ook het klokje is van goede kwaliteit. Een leuk detail: de wijzers van onze klokjes zijn glow in the dark.

Kende jij O Clock al? En wat vind je van de horloges?
nRelate Posts and Homepage