4/19/2014

SWEETHIPPOS VIER JAAR + BIG ASS WINACTIE (gesloten)
Vier jaar geleden, op een onschuldige dinsdag besloten twee 14-jarige meisjes om te beginnen met een blog. In de pauze werkten zij ijverig in de mediatheek aan iets wat ooit zou uitgroeien tot www.sweethippos.nl. Op deze blog plaatsten zij al meer dan 1200 berichten en na vier jaar hebben zij (bijna!!!) 900 volgers behaald. Vier jaar lang vol bloggen, blogvriendinnen, inspiratie, foto's maken, bezig zijn met mode, make-up en lifestyle en er heel erg van genieten. Wat een mijlpaal! 

Vandaag, op 19 april 2014, bestaat ons blogje, onze liefde, vier jaar! In de collage hierboven kun je foto's van ons zien, gemaakt in 2011, 2012, 2013 en 2014. Wat hebben we een lol gehad, en wat zijn we gegroeid. Niet alleen op het gebied van bloggen (zie hier ons eerste artikel en vergelijk het met onze artikelen van nu...), maar ook op persoonlijk gebied. Dit verhaaltje is best sentimenteel, maar het voelt ook als best een 'dingetje' dat we vandaag al vier jaar bloggen. Gelukkig is het niet alleen maar een sentimentele dag, hoor. Want we willen dit natuurlijk ook met jullie vieren. We hebben een leuke winactie voor jullie. Big Ass is hij niet écht, maar het is wel heel leuk.  

de winactie


Wij hebben voor jullie bij de HEMA een hele leuke kadoset gekocht. Hierin zitten twee notitieboekjes, twee pennen, clips en bookmarks. En dat allemaal in dé trendkleur van het seizoen: mintgroen. Er zit voor elk wat wils bij, en wie houdt er nou niet van notitieboekjes? Als je dit leuke, vrolijke en blogger-proof pakket wil winnen, volg je onderstaande stappen.

Wil je dit winnen? Zo doe je mee: 
1. Volg ons blog via Bloglovin' en like dit bericht.
2. Laat een reactie achter onder dit artikel met daarin duidelijk dat je meedoet, en ook welke eventuele extra dingen je hebt gedaan (zie hieronder). Het zou ook leuk zijn als je in de reactie zet waar je de boekjes voor wilt gaan gebruiken.
Extra kans maken? 
3. +1 kans: Tweet het volgende bericht: Hoera! sweethippos bestaat 4 jaar. Doe mee en maak kans op een Hema kantoorset. Check www.sweethippos.nl! @FloorvdBerg @MarjoleinZoet 
4. +1 kans: Volg ons op Instagram (zet dan ook de gebruikersnaam waarmee je ons volgt in je reactie) Instagram Floor: flooralicia, Instagram Marjolein: marjoleinzoet.

De winactie loopt tot volgende week zaterdag, 26 april, en sluit om 23:59. We trekken de winnaar via random.org en sturen die een mailtje. Als je meedoet, houd dan je mailbox rond die tijd in de gaten.nRelate Posts and Homepage