5/01/2014

Wat te doen als het regent?

Soms is het weer zo’n dag: je wordt wakker en als je naar buiten kijkt zie je niet het zonnetje waar je op gehoopt had, maar een donkere lucht en regen. De zon komt maar niet door, en het liefst zou je meteen weer je bed induiken. Maar hee, er is vast wel wat leuks te doen in huis. In dit artikel een aantal tips voor dingen die je kunt gaan doen (thuis) als het regent. 


A blanket, a picnic, and a good book...the PERFECT day.1. Toe aan ontspanning? Laat het bad vollopen, zet een vrolijk muziekje op, pak je favoriete tijdschrift of boek en geniet. Heerlijk toch? 

2Picknicken is het leukst als het heerlijk warm is, en je de hele dag in het zonnetje kunt liggen terwijl je geniet van lekkernijen. Maar heb je er ooit aan gedacht om een indoor picknick te gaan doen? Nodig een paar vriendinnen uit, leg een slaapzak met heel veel kussens op de grond en geniet van muffins, fruit en broodjes. Voordeel aan binnen picknicken is dat je geen last hebt van hongerige dieren ;)

3.  Ben je samen met iemand anders thuis? Speel dan een spel als hints of ga naar Win2day en zoek je favoriete karakter uit. Van spelletjes spelen wordt je ontspannen. Of je nu wint of verliest. 

4. Als je van koken of bakken houdt, zijn regenachtige dagen perfect om dingen te bakken of een maaltijd te bereiden voor je familie of vrienden. Wat ook leuk is, is om je recepten met anderen te delen. Je kunt bijvoorbeeld een boekje maken met recepten, die je cadeau kunt geven voor moederdag of de verjaardag van een vriendin.  


5. Eerlijk is eerlijk: als je toch niet naar buiten kunt, kun je net zo goed een beetje gaan opruimen. Je kamer is vast wel weer een aan opruimbeurt toe, en met keiharde muziek erbij is het zo erg nog niet. Maar het allerfijnst is natuurlijk het moment dat het klaar is, en je weer een opgeruimde kamer kunt betreden. 

6. Tijd om weer eens je filmcollectie erbij te pakken! Zoek naar feel good films en oude klassiekers. Wat dacht je van The Sound of Music, Grease of Fame?

Wat doe jij graag als het regent? 

dit artikel is geschreven in samenwerking met Win2Day

nRelate Posts and Homepage