6/08/2014

4 juni in foto's - plogPloggen is helemaal hip in blogland. Het is niet de naam wat het zo populair maakt, denk ik, maar het feit dat je op deze manier een kijkje kunt nemen in het leven van iemand anders. Ik vond het altijd al leuk om bij anderen (bijvoorbeeld Misslipgloss en Annemerel) te lezen, en dus besloot ik het ook een keertje te gaan doen op een random dag: woensdag 4 juni 2014! Ik was bang dat ik het zou vergeten en er om 17 uur 's middags pas weer aan zou denken, maar gelukkig viel dat mee en was ik vanaf 6:54, toen mijn wekker ging, actief met mijn camera op mijn telefoon. Ik had die dag een afspraak in het ziekenhuis en racete daarna nog een keer naar Groningen en Zuidhorn om naar Janneke te gaan. Kijk maar mee.Om 6:54 uur ging mijn wekker met een fijn muziekje. Ik wilde om 7 uur onder de douche staan omdat ik naar het ziekenhuis moest, en daarom zette ik mijn wekker iets eerder zodat ik nog even kon bijkomen van het wakker worden.

 
Na het douchen en aankleden was het tijd voor een ontbijtje. Ik nam zoals bijna altijd een boterham met hagelslag en ook nog eentje met Appelstroop, omdat dat gezond en lekker is. Rechts zie je mijn outfit van die dag: broek van Zara, shirt van Pull&Bear en schoenen van Nike.Links zie je mijn tas van de dag, haha. Er zit niet heel veel in: portemonnee, lipbalsem, agenda en de oproepbrief van het UMCG. Rechts is het café in het UMCG waar papa en ik nog even een kopje koffie dronken voor ik aan de beurt was. Jullie vragen je vast af wat voor heftigs ik moest doen in het ziekenhuis. Ik heb al een hele tijd last van mijn kaak. Hij knakt vaak en is heel vaak stijf. Ik besloot er mee naar de dokter te gaan en die stuurde me door naar een gespecialiseerde fysiotherapeut. Maar... er is niks aan te doen en het is ook niet ernstig. Wel heeft hij het heel fijn uitgelegd en een aantal oefeningen gekregen als 'warming up' in de ochtend. Prima.

We gingen nog even naar de V&D, en toen liepen we langs de Martinikerk. Fotootje waard zou ik maar zeggen!


Rokjes passen bij de New Look in de V&D. Ik vond ze allebei erg leuk, maar de rechter was té klein en daar kon ik nauwelijks in ademen, dus kocht ik alleen de linker. Ik vind het een fijne lengte rok, omdat hij niet super kort is. Daardoor is hij wat netter.
We hadden honger, dus gingen we even bij de Hema naar binnen voor een broodje. Ik besloot carrot cake te nemen, want dat is ZO lekker! Bij de Hema kun je altijd zo leuk zitten en mensen kijken, haha. Dat deed ik dan ook met veel plezier.


Wachten op de bus! We namen weer eens zo'n Q-liner, want die zitten veel lekkerder dan de stadsbus. En ze gingen toch op hetzelfde moment, dus maakte het ook niet uit. Daarna scheurde ik vanaf de bushalte doro naar het dorp, want ik moest brood halen en kattenvoer kopen. Mijn mand is op de rechter foto nog leeg, maar...

... daarna was hij heel vol en pastte mijn gewone tas er nauwelijks nog bij. Terug op de fiets was het heerlijk weer en maakte ik een fiets-selfie, die iets te lelijk is en mijn haar staat omhoog. Ai. 

Uitzicht op de fiets! Ik hou van de Leemkuilenweg/es. Ik kan echt genieten als ik daar fiets, en dat is best vaak. Het is zegmaar dé weg van het dorp naar onze wijk. 

Eenmaal thuis moest ik echt even uitpuffen omdat het buiten best wel warm en vochtig was, en ik kon niet wachten om mijn schoenen uit te doen. Even bijkomen en klaarmaken voor het tweede gedeelte van de dag.


Maar eerst nog even lunchen. Ik had een pistoletje met kaas en komkommer, rijstwafel met vruchtenhagel en twee aardbeien die heel zacht waren maar toch even op moesten. Ze waren alsnog lekker.

Alweer wachten op de bus richting Groningen. Ik heb sinds kort een persoonlijke chipkaart en dat moest ik natuurlijk ook even vastleggen. Ik vind hem cool.

Ik besloot het halfuur in de bus en trein goed te besteden en even te gaan lezen in mijn verkeerstheorieboek. Moet er ook maar eens van komen...

In de trein richting Zuidhorn! Er was bijna niemand joh. En er gebeurde een wonder, want er werden kaartjes gecontroleerd echt voor de eerste keer in de tien keer dat ik met de trein daarheen ging... Gelukkig had ik braaf ingechekt en gebeurde er niks.

Op Janneke wachten in Zuidhorn-city ;) Janneke kwam vijf minuten nadat ik aangekomen was aanscheuren in haar jogging broek en met nat haar, omdat ze snel gedoucht had, haha. 

Poeeeees! Ik geloof dat deze Orak heet, maar misschien ook wel Isa. Ze hebben er twee en die lijken sprekend op elkaar.

We gingen creatief doen met waterverf. We zaten lekker buiten aan de tafel met een coole tafelkleed. 

Dit was het beschamende resultaat. HAHAHA. Ik wilde eigenlijk dit maken...... Helaas ben ik niet heel getalenteerd en faalde het, maar het was wel leuk om te doen! 

Janneke had deze iets te vette klok! Ik moest er even een picture van maken.

We deden de Betoverde Doolhof, omdat het kan. Natuurlijk won ik, want ik ben heel goed daarin ;) Daarna deden we nog een ander grappig kleuterspel waarbij ik hard verloor. 

Kopje thee erbij, jum!

Selfies! Allebei even lelijk en onscherp, maar wel leuk. 

We gingen koken. We maakten pasta pesto. Dat is zó lekker (en makkelijk). Het was lekker.

Om 21 uur was ik weer thuis en papa en mama waren oude filmpjes van papa aan het kijken. Zo schattig is dat! Ik chillde nog even met een tijdschrift en mijn telefoon en ging niet heel laat naar bed.

Dat was mijn woensdag! Vinden jullie het leuk als ik vaker ga ploggen?


nRelate Posts and Homepage