6/07/2014

Win €25 tegoed voor zonnebrillen.com!

GESLOTEN!!!

Ultiem zomermoment: tuinstoel, drankje, boek of tijdschrift, en een fashionable zonnebril op je hoofd. Inmiddels hebben wij allebei een zonnebril gevonden voor dit seizoen, maar het kan zijn dat jij nog op zoek bent naar een mooi exemplaar. Zonnebrillen.com leek het leuk een winactie op te zetten met ons, zodat jij de zoektocht naar de perfecte zonnebril kan staken. We mogen €25 euro korting weggeven op een bestelling in de webshop. Zo kun je dus al gauw een leuke Ray-Ban voor een leuk prijsje scoren, maar de goedkopere zonnebrillen zullen nóg aantrekkelijker zijn om in je winkelmandje te stoppen. Voor een idee wat er allemaal in de webshop te vinden is, hebben we een aantal zonnebrillen op een rijtje gezet voor jullie.

Ikki Izzy - €48,- (en met korting €23,-!)


Sinner Jackie - €40,- (en met korting €15,-!)Ray-Ban Erika - €98,- (en met korting €73,-!)Wat moet je doen om €25,- tegoed te winnen op zonnebrillen.com?
  • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje, met in die reactie de zonnebril die jij zou uitkiezen als je het tegoed zou winnen.
  • Volg ons op Bloglovin' en like dit bericht.
Dat is alles! De winactie zal precies een week duren, dus hij sluit op 14 juni om 10:00. 
Veel succes bij het meedoen!nRelate Posts and Homepage