7/06/2014

telefoonhoesjes van smartphonehoesjes.nl

Een smartphone zonder hoesje is als een mens zonder kleding, toch? Hoesjes zijn er in vele soorten en maten, en je kunt helemaal zelf bepalen welke om je telefoon gaat. Toen ons werd aangeboden om allebei een hoesje uit te kiezen bij smartphonehoesjes.nl, vonden we dat hartstikke leuk en kozen direct allebei één uit. Of nou ja, Marjolein koos er eentje voor Suzanne uit, omdat Marjolein zelf nooit hoesjes om haar telefoon heeft. We gaan in dit artikel laten zien welke toffe hoesjes we hebben gekozen.

Floor koos een heel vrolijk hoesje met een aztecprintje uit voor haar Huawei Y300. Het hoesje is van siliconen en glijdt daarom niet makkelijk uit je handen. Je kunt zien dat het hoesje goed is afgewerkt, en ook voelt hij stevig aan. Er is genoeg ruimte voor opladers en er zitten ook gaatjes in voor de camera, speaker en flitser. Ook aan de volumeknop is gedacht: er zitten kleine bobbeltjes waar de knopjes zitten, net zoals bij de ontgrendelknop. In de webshop zijn nog veel meer van deze leuke aztechoesjes met andere kleuren te vinden voor zowel Huawei telefoons als voor andere merken.Suzanne heeft de Samsung Galaxy Gio, en omdat dat al een wat oudere telefoon is, waren er niet hele nieuwe hoesjes aan de voorraad toegevoegd. Maar gelukkig was er nog genoeg keus. Omdat Suzanne een vrolijk type is, koos zij voor een leuk hoesje met bloemetjes (en bijtjes). Het hoesje van Suzanne is een siliconen hoesje, maar wel stevig en niet 'flubberig'. Het zit goed en stevig om de telefoon en de camera en knopjes zijn ook goed te gebruiken. Nog iets wat fijn is: tijdens het opladen kan het hoesje gewoon blijven zitten.

Op de webshop van Smartphonehoesjes kun je kiezen uit heel veel hoesjes voor heel veel verschillende telefoons, en het zusje van de webshop, Tablethoezen, biedt ook heel veel keus voor mensen die een cover zoeken voor hun tablet. Bestellen op de webshop gaat heel makkelijk door de overzichtelijkheid van de site, en het verzenden gaat super snel en is bovendien gratis. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, want de meeste hoesjes zijn onder de €10,-.

Wat vind jij van deze telefoonhoesjes? Kende jij Smartphonehoesjes.nl al?


nRelate Posts and Homepage