8/09/2014

vakantie - tips voor compact inpakken

- samenwerking -

Het eind van de vakantie nadert, maar misschien ben jij één van de geluksvogels die nog een leuke reis voor de boeg heeft. Als je al wel je vakantie erop hebt zitten, ben je vast tegen een aantal dingen aangelopen tijdens het inpakken. Want geef toe: er zijn altijd meer dingen die je wilt meenemen, maar die gewoon niet meer in de koffer passen. En ook is het vast herkenbaar dat losse dingen als sleutels, make-up en camera-accessoires tijdens je vakantie lijken te verdwijnen in je koffer. Die dingen vind je vaak pas thuis weer terug, maar ja, dan zit het er alweer op! In dit artikel deel ik handige must haves die je mee kunt nemen in je koffer, en waar je dingen in kunt opbergen tijdens je vakantie.
... with it.

tip 1: opbergslippers

Opbergslippers zijn slippers met een vakje in de zool, waar je je pasjes, geld of sleutels in kunt stoppen. Klinkt heftig, toch? Als je deze meeneemt in je koffer, kun je bij het zwembad rustig gaan zwemmen, zonder je druk te maken over dat er iemand op je pasjes moet letten. Niemand steelt slippers, toch? Niet alleen je pasjes, maar ook je telefoon moet goed beschermd zijn op vakantie. Er zijn veel soorten telefoonhoesjes. Er zit er vast wel eentje tussen die jouw telefoon beschermd tegen de hitte en het strandzand. 

tip 2: heuptasje

Een tijd geleden waren heuptasjes nog super ouderwets en not done, maar de laatste tijd komen er steeds meer hippe versies op de markt. Heuptasjes zijn heel handig op vakantie, omdat je daardoor minder risico hebt dat er dingen uit je tas worden gestolen. En ook heeft het, ten opzichte van de rugtas, het voordeel dat het geen vieze zweetplekken op je rug bezorgt. In je heuptasje kun je ook altijd een kleine tablet meenemen, waar je op plekken met wifi hem uit je tas kunt halen en je foto's kunt delen op bijvoorbeeld Instagram. Maar denk er ook goed aan om je tablet goed te beschermen, want als je het in hetzelfde tasje bewaart als je sleutels, kun je wel raden dat de kans op lelijke krassen groot is. 

tip 3: cameratas

Als je van fotograferen houdt, heb je vast wel een cameratas. Maar niet elke cameratas is even handig. Zelf heb ik een kleine tas waar alleen mijn camera en een extra SD-kaartje inpast. Wat ook op mijn wishlist staat is een camera-rugzak. Dit is een grotere (en helaas ook duurdere) cameratas waar ook lenzen bij in kunnen. En een rugzak is gelukkig wat fijner om mee te zeulen dan een schoudertas. Ik zeg: dikke prima. Maar goed, niet iedereen heeft zin om een camera mee te zeulen, en om toch foto's te maken met een licht apparaat is de iPad Air erg geschikt. Dit is een lichtere versie van de iPad. Ook hier zijn (natuurlijk) allemaal hippe hoesjes voor, om hem herkenbaar en persoonlijk te maken, en goed te beschermen! 

Dat waren de tips!


\


(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage