10/07/2014

review - Kruidvat Effex Max Volume Powder

Als ik bij de kapper zit, brengt ze mijn haar na het knippen vaak in model met een volumepoeder. Omdat ik elke keer weer blij werd van het effect, besloot ik eens bij Kruidvat te kijken en zelf eentje te kopen. Er was keus tussen verschillende merken, en daar hoorden natuurlijk verschillende prijzen bij. Omdat ik natuurlijk maar een arme studente ben, besloot ik de goedkoopste van Kruidvat eigen merk te kiezen: de Kruidvat Effex Max Volume Powder, een hele mond vol. Ik betaalde er €2,99 voor, en dat vond ik een prima prijsje. Ik review dit artikel vandaag voor jullie.






In het potje zit 10 gram, wat weinig lijkt, maar doordat het poeder zo weinig weegt zit er toch nog heel wat in. Of te wel: je kunt er heel wat keren je haar mee in model brengen. Ik vind de verpakking leuk. Lekker kleurig, daar houd ik wel van. Het heeft natuurlijk wel een klein beetje een goedkope look, maar dat vind ik ook wel logisch voor dit bedrag.


Boven: zonder poeder, onder: met poeder.

Je kunt het poeder op je handen schudden, wrijven en dan in je haar brengen, maar het kan ook rechtstreeks bij je haarwortels, waardoor het volume nog sterker en meer wordt. Ik schud het meestal gewoon een beetje op mijn handen, omdat ik nou ook weer niet zó heftige volume hoef (en bovendien gaat mijn haar een beetje hard worden als ik het op mijn hoofdhuid strooi, haha). Ik was eerst bang dat het poeder een wittige afdruk zou achterlaten in mijn haar, maar daar is gelukkig niks van waar. Het lijkt op te lossen op het haar, waardoor het poeder verdwijnt en de volume tevoorschijn komt. Het helpt echt, want als ik wat poeder in mijn haar heb gedaan voelt het wat steviger en stroever aan, en verandert het van ontzettend stijl naar stijl met een wat volume. Na een tijdje zakt het wel een beetje in, maar als ik dan weer even in mijn haar kneed, komt het ook zo tevoorschijn.

Was jij al bekend met volumepoeder?









(info@sweethippos.nl)

nRelate Posts and Homepage