5/31/2014

summersongs - afspeellijst

Nu de zomer in aantocht is, kunnen we de winterse nummers weer vervangen door de luchtige, vrolijke en warme zomernummers. Sinds kort gebruik ik weer spotify, en daar gooi ik nummers die ik leuk vind in een afspeellijst. Het leek me leuk om een afspeellijst voor de zomer te maken, en ik denk dat veel van jullie daar wel blij van worden. Je kunt gewoon de afspeellijst aanzetten en iets anders gaan doen. Er komen verschillende soorten muziek in voor. Deel ook jouw favoriete zomernummers in de reacties!


5/27/2014

Reading challenge 2014: 14/35 done! + mijn favorieten tot nu toe

Nog drie boeken, en dan zit ik op de helft van de reading challenge waar ik dit jaar aan mee doe. Ik heb mezelf uitgedaagd om 35 boeken te gaan lezen, en tot nu toe loop ik prima op schema, en zelfs één boek voor. Ik heb het lezen nog meer dan anders ontdekt, en helemaal met dit lekkere weer besteed ik veel van mijn vrije tijd lekker buiten met een goed boek. Het leek me leuk om mijn vijf favorieten van dit jaar tot nu toe te delen.

1. Life of Pi - Yann Martel5/24/2014

new in - vinyl (Jett Rebel, The Kik en Foster the People)Hé jongens, long time no see. Wauw, er is ondertussen zo veel gebeurd, maar aan de andere kant ook zo weinig. Jullie konden in de personal updates van Marjolein al lezen dat we midden in onze examens zaten en dat we het helaas te druk hadden om te bloggen. En dat harde werken is hopelijk beloond met goede cijfers, en VAKANTIE! Stiekem had ik mezelf van tevoren al een beloning gegeven. Ik wilde namelijk een paar nieuwe lp's aan mijn collectie toevoegen. Dit keer ging ik niet voor tweedehands, maar voor nieuw! Want ja jongens, nieuwe muziek kan ik ook wel waarderen. Vandaag laat ik jullie zien welke ik heb gescoord!

5/23/2014

I've got some new shoes

Hey, I put some new shoes on and suddenly everything is right, I said hey, I put some new shoes on and everybody's smiling! - Paolo Nutini - New Shoes

Ik had nieuwe schoenen nodig, en ook al vind ik AllStars heel leuk en fijn, als ik er lang op loop krijg ik zere voeten. Dat moest anders, aangezien Floor en ik maandag naar Barcelona vertrekken. Ik wilde schoenen die geschikt zijn om lang op te lopen, en natuurlijk moesten ze ook een beetje leuk zijn. Het meisje in de winkel raadde me deze Nikes aan. Toen ik ze aandeed wist ik het: dit is de voetenhemel. Ze lopen zó lekker! 
Eigenlijk zijn dit geen schoenen die ik normaal gesproken gekocht had, maar ik besloot eens out of the box te gaan. Stiekem heb ik ze alweer twee weken, maar door de examens (DIE NU VOORBIJ ZIJN) heb ik nu pas tijd om erover te schrijven.


5/21/2014

update - examens, ik mis bloggen en Barcelona

Ik leef nog hoor, en Floor ook. We zijn 'gewoon' even druk bezig met onze examens, en daardoor wordt ons arme blogje helemaal verwaarloosd. En we verwaarlozen jullie ook een beetje... Ik mis het bloggen toch wel, dus wilde ik voordat ik voor de laatste dag ga leren even een update schrijven, zodat jullie even weten dat ik nog leef en hoe het met de examens gaat en dat we al bijna naar Barcelona gaan.


Barcelona

5/11/2014

5k is back!

Jullie kennen mijn hardloopverhaal: het heeft ups and downs, maar het grootste gedeelte van de tijd ben ik een grote fan van hardlopen en geniet ik er ontzettend van. Ik heb al best vaak de 5 kilometer Runningcoach met Renate Wennemars gevolgd, en toen ik zonder trainingsschema maar niet verder kwam, besloot ik het gewoon nog een keer te doen. Ik heb de eerste weken en hele makkelijke trainingen eruit gehaald, zodat ik uiteindelijk tien van de achttien trainingen over had. Afgelopen woensdag stond het half uur op het programma, iets waar ik zowel naar uit keek als tegenop zag.

5/07/2014

inspiratie - reizen

Reizen is zó leuk om te doen. Ergens heen gaan waar je nog nooit geweest bent, wat totaal anders is dan thuis. Ander eten, andere mensen, mooie natuur/steden/hotels. Wauw. Ik lees al een hele tijd het boek '365 dagen onderweg' van Floortje Dessing, waarin je wordt meegenomen naar de mooiste plekken op aarde. Ik krijg daardoor altijd zó veel zin om te reizen! Gelukkig is het over twee en halve week al zo ver: dan gaan we naar Barcelona. Dat is het begin van een leuke zomer. Maar tot die tijd moeten we het met mooie plaatjes doen.

flight

5/06/2014

Currently... #3 - Marjolein

Aangezien door het vele leren het blog er een beetje tussendoor schiet, vond ik het wel tijd om een soort persoonlijke update te schrijven. Ik doe dit in de vorm van een 'currently...' artikeltje, geïnspireerd op de artikels van Marieke en Alyssa. Ook Floor heeft er in het verleden al twee gemaakt. Wat ben ik op dit moment aan het lezen, luisteren, eten, etc?5/04/2014

Nieuw ontdekte blogs #4

De laatste tijd heb ik weer veel nieuwe blogs ontdekt. En het leek me leuk om weer eens wat blogs in het zonnetje te zetten, zodat jullie ook wat leuke blogs ontdekken! Dit keer heb ik verschillende 'formaten' blogs. Een aantal hebben al heel veel volgers, maar zijn niet zo bekend in Nederland, en anderen zijn nog niet zo groot, maar verdienen dat wel. En be prepared: de meeste blogs van vandaag zijn foodblogs! Ik heb al een paar keer eerder een artikel geschreven over nieuw ontdekte blogs, en dat viel wel goed bij jullie in de smaak. Dus: let's go!Naam: #FITGIRLCODE
Categorie: Sport, lifestyle, food
Waarom zo leuk: de laatste tijd ben ik weer goed bezig met hardlopen, en ik vind het dan ook heel leuk om blogs te lezen van mensen die over sporten net zo enthousiast zijn. Het blog wordt gerund door 7 meiden, die elk heel enthousiast en gezond zijn. Op het blog kun je recepten, workout-tips en fashion-gerelateerde artikelen vinden. Het is lekker gevarieerd en heel leuk!

5/02/2014

shoplog - bremen

Woensdag ben ik naar Bremen geweest. Ik was er al twee keer eerder geweest, en het is echt een leuke en mooie stad. Daarnaast zijn er ook leuke winkels. We gingen er vooral heen omdat we bij de Primark onze slag wilden slaan voor zomerkleding. Helaas viel de Primark (zoals altijd) een beetje tegen, maar toch heb ik in Bremen een flinke stapel gekocht, bij o.a H&M, Karstadt, C&A en Primark. Ik laat jullie zien wat.5/01/2014

Wat te doen als het regent?

Soms is het weer zo’n dag: je wordt wakker en als je naar buiten kijkt zie je niet het zonnetje waar je op gehoopt had, maar een donkere lucht en regen. De zon komt maar niet door, en het liefst zou je meteen weer je bed induiken. Maar hee, er is vast wel wat leuks te doen in huis. In dit artikel een aantal tips voor dingen die je kunt gaan doen (thuis) als het regent. 

nRelate Posts and Homepage